Asayiş
  • 29.4.2015 12:23

Genç kızı kaçıranlar serbest!

 

Genç kızı kaçıranlar serbest! bartın,bartın kız kaçırma

Bartın’ın Kozcağız beldesinde geçen gün meydana gelen olayda, kaldırımda yürüyen genç kız, kolundan yaka paça tutularak zorla bir araca bindirilip kaçırılmış, otomobil şaşkın bakışlar arasında hızla olay yerinden uzaklaşmıştı. Olayın hemen ardından harekete geçen Kozcağız jandarma ekiplerinin amansız takibi sonucunda zanlılar Köyyeri köyünde kaçırdıkları G.S. (20) ile birlikte kısa sürede yakalanmıştı. Jandarma tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen R.A. ile birlikte M.A., R.A. ve A.Ç. isimli 4 zanlının kaçırılan G.S.’nin ifade değiştirerek şikayetçi olmaması üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı öğrenildi.

Zorla kaçırılan genç kızın ifade değiştirip şikayetçi olmaması, “Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar” deyimini akıllara getirdi.

Saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayın görgü tanığı H.Ö., o anları şöyle anlattı: “Bir anda ne olduğunu anlamadım, kızı zorla arabaya bindirdiler. Kız çığlık atmaya başladı. Attılar arabaya, sonra kızın yanında bulunan kişiyi tuttular. Bir kargaşa yaşandı. O heyecan ve korkuyla plakanın bir kısmı aklımda kaldı. Çok korkunçtu. Hepimizin evladı var. O sırada herkes sadece baktı ve bir kişi dışında müdahale eden olmadı. Hatta yardım etsenize dedik ama adamlar gözüne kestirmiş alıp gittiler diye söylenti oldu. İlk aklıma gelen jandarmayı aramak oldu. Hemen jandarmaya haber verdim.” 

SÜLEYMAN KARAMAN
 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:46

İLGİLİ HABERLER