Asayiş
  • 11.9.2013 22:21

Genç oyuncu hayatını kaybetti

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, yoldan gelen ağabeyine baktığı sırada 2’nci kattaki balkondan düşen 18 yaşındaki Münir Eren Gülseren, bir hafta süren yaşam savaşını kaybetti. Tiyatro eğitimi aldıktan sonra çeşitli dizilerde küçük roller almaya başlayan Gülseren’in en büyük hayalinin ise, oyunculuğun yanı sıra hazırlandığı sınavlar sonrasında tıp okumak olduğu belirtildi.

İzmir’de kurslara katılarak tiyatro eğitimi alan 18 yaşındaki Münir Eren Gülseren, balkonda hava almak için bulunduğu sırada sokakta yürüyen ağabeyini görünce ona bakmak istedi. Bu sırada da balkondan sarktığı için dengesini kaybeden talihsiz genç, ikinci kattan beton zemine düştü.


YAŞAM SAVAŞI BİR HAFTA SÜRDÜ

Ağır yaralanan Münir Eren Gülseren, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Gülseren, bir hafta süren yaşam savaşını dün akşam saatlerinde kaybetti. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan Münir Eren Gülseren’in cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

DOKTOR OLMAK İSTİYORDU

Tiyatro eğitimindeki başarılarının ardından Münir Eren Gümseren’in, ulusal kanallarda yayınlanan çeşitli dizilerde küçük rollar aldığı ortaya çıktı. Acı haberiyle yıkılan yakınları, Gülseren’in iyi bir oyunculuğun yanı sıra hazırlandığı üniversite sınavlarında, tıp eğitimi hayali kurduğunu dile getirdi. Polisin olayla ilgili soruştırmasının sürdüğü bildirildi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:07

İLGİLİ HABERLER