Genç Teğmen Koronavirüs kurbanı

1 dk okuma
Genç Teğmen Koronavirüs kurbanı

Hızlı Özet

Yaklaşık bir hafta önce koronavirus (Covid-19)'e yakalanarak önce Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde daha Erzurum'da ilinde Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Piyade Teğmen Sidar Aktepe vefat etti.






Koronaviruse yakalanarak vefat eden Teğmen Ağrı'da defnedildi...



Artvin'de görevli olup izne geldiği memleketi Ağrı'da koronaviruse yakalanan ve tedavi gördüğü Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Piyade Teğmen Sidar Aktepe, düzenlenen törenle Aşağı Yoldüzü  köyünde defnedildi.



Koronavirüsten ölen teğmen, Ağrı'da toprağa verildi - Son Dakika



Yaklaşık bir hafta önce koronavirus (Covid-19)'e yakalanarak önce Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde daha Erzurum'da ilinde Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Piyade Teğmen Sidar Aktepe vefat etti.



Sidar Aktepe için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Nurettin Atmaca Camiinde protokolün katılımı ile cenaze namazı kılındı. Ağrı İl Müftü Vekili Murat Sarı'nın kıldırdığı cenaze namazına Ağrı Valisi Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Vekili Albay Serhat Kasalak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can ve il protokolü katıldı.




Bu haber 1165 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!
Gündem

1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!

Türkiye'de 2026'nın ilk 6 ayında yağış rekoru kırıldığını belirten TÜBA üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, 2027 yılı için dikkat çeken 'Mega El Nino' beklentisini dile getirdi. Yaşar, ekim ayının ikinci yarısından itibaren yağışların artacağını öne sürerken, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yılın büyük bölümünde su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Habervitrini14457 Görüntüleme
Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı
Gündem

Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı

Doğu Akdeniz ve Girit açıklarında Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa ve İtalya’nın katılımıyla gerçekleştirilen MEDUSA-15 askeri tatbikatında amfibi çıkarma senaryosu fiyaskoyla sonuçlandı. Çıkarma botundan karaya çıkmaya çalışan Yunan askerlerinin denize düştüğü anlar kameralara yansırken, komşunun askeri operasyonel yetkinliği bir kez daha gündeme geldi.

Habervitrini14123 Görüntüleme
Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi
Gündem

Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi

Et restoranlarıyla dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, bu kez farklı bir yatırımla gündeme geldi. Yemek sektöründeki çalışmalarının ardından gayrimenkul alanına yönelen Gökçe

Habervitrini12395 Görüntüleme
İmamoğlu'nun rüşvet ve yolsuzluk dosyası kabarıyor.. 12 yeni vaka daha
Gündem

İmamoğlu'nun rüşvet ve yolsuzluk dosyası kabarıyor.. 12 yeni vaka daha

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında ek iddianame hazırladı. 29 sanıklı iddianame ana dava ile birleşmesi talebiyle Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. İddianamede, Ekrem İmamoğlu ve Fatih Keleş 12 eylemden sorumlu tutuldu.

Habervitrini11692 Görüntüleme