Gündem
  • 30.8.2018 23:09

Genç Teğmenin FETÖ sözüne Erdoğan'dan alkış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve AYM Başkanı Zühtü Arslan katıldı. Tören alanına giriş yapan Erdoğan, mezun olan teğmenleri selamladı. 
Törende konuşan okul birincisi teğmen herkesin önünde FETÖ ile mücadele sözü verdi. Teğmen'in bu sözlerini Erdoğan alkışla karşıladı..

Kara Harp Okulu birincisi Teğmen Mehmet Kaya ise mezun olan teğmenler adına yaptığı konuşmada, "İster 1071’den bu yana ülkemize saldırılarını devam ettiren dış güçler olsun, isterse onların 15 Temmuz’da yüce milletimize kurşun sıkacak kadar gözü dönmüş hain iş birlikçileri olsun, bir gerçek gün gibi ortadadır ki bizi yenemezler, bizi yenemeyecekler. Güzel yurdumuzu ve yüce milletimizi tehdit etmeye cüret edecek tüm düşmanlar karşılarında bizleri bulacaktır. TSK’nın en genç subayları olarak, yedi iklim, üç kıtada at koşturan, barışı, istikrarı, güvenliği sağlayan, atalarımızdan bizlere miras kalan milli, manevi ve mesleki değerlerimizden aldığımız güçle ülkemize, milletimize ve demokrasimize kasteden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelede bayrağı devralarak yüce Türk milletinin gücüne gücümüzü ekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Kara Harp Okulu birincisi Teğmen Mehmet Kaya, Hava Harp Okulu birincisi Teğmen Güner Seven ve Dehiz Harp Okulu birincisi Teğmen Yavuz Aydın’a diplomalarını verdi ve tebrik etti.

Güncellenme Tarihi : 30.8.2018 23:14

İLGİLİ HABERLER