Yaşam
  • 30.9.2005 16:16

GENÇ YETENEKLER SENARYO YARIŞMASI, FİNALİNİ YAVUZ SEÇKİN İLE YAPIYOR…

Yarışmanın amacı, www.gribim.com sitesinde yer alan grip ve soğuk algınlığı konusunda, eğlendirici Gribal Tribal oyununa rakip olabilecek yine grip ve soğuk algınlığı içerikli en iyi oyun senaryosunu geliştirebilmek.

 

Türkiye’nin dört bir yanından katılan yarışmacıların arasından en iyi senaryo Sakarya ilinden Neva Tezcan’a ait. Genç Yetenekler Senaryo Yarışması’nda ikinciliği Ankara’dan Mehmet Uğur Çetin üçüncülüğü ise yine Ankara’dan Emel Kaya Usuflu kazandı.Mansiyon ödülüne ise oluşturmuş olduğu senaryoyla  İstanbul’dan Funda Gür hak kazandı.

 

Yarışmada birinci seçilen çift kişilik Paris seyahati, ikinciye 5 yıldızlı otelde Antalya Tatili, üçüncüye ise doğa ve kültür gezisi armağan edildi.

 

Genç Yetenekler Senaryo Yarışması’nda dereceye giren finalistlerin ödül töreninin yapıldığı organizasyonda, “Avrupa Yakası”nın Sertaç’ı Yavuz Seçkin de Stand Up Show’uyla katılımcıları kahkaha bombardımanına tuttu…

 

Yavuz Seçkin’in Stand up Show’unun ardından gerçekleşen  yemek sonrasında Genç Yetenekler Senaryo Yarışması ödül töreni sona erdi.

 






Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER