Spor
  • 1.4.2012 00:15

Gençler play-off'a göz kırptı...

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa, ligin son haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yapacakları maçın büyük önem kazandığını vurgulayarak, "Bana göre şansımız yüzde 70. Play-off'a katılamazsak bu bizim suçumuz olur" dedi.
Manisaspor maçının bekledikleri gibi geçtiğini anlatan Çapa, ilk 30 dakikada istediklerini yapamadıklarını, bu dakikadan sonra ayağa paslarla pozisyon üretmeye başladıklarını söyleyerek, "İlk devre göze hoş gelen bir oyun olmadı. Devre arasında futbolcularımda bu baskıyı gördüm. İkinci devrede 2-0'ı yakalamak istedik ancak rakibin 10 kişi kalması bizim için dezavantaj oldu. 2-0'ı bulduktan sonra oyunun kontrolü Gençlerberliği'ne geçti. 3-0 gibi net bir skorla galibiyet aldık" şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Mehmet Sedef de Manisaspor'un küme düşmesine rağmen dirençli bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, play-off'a kalacaklarına inandığını ifade etti.
Sağ bek oyuncusu Mehmet Akgün ise play-off'a kalmak istediklerini belirterek, "Golü bulana kadar iyi oynamadık. Goller geldikten sonra galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduk" diye konuştu.
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise maça iki bölümde bakılması gerektiğini söyleyerek, daha iyi futbol oynayan tarafın Manisasspor olduğunu dile getirdi. Son haftalarda bu tür maçları çok oynadıklarını ifade eden Erginer, 10 kişi kalmalarının oyun düzenlerini bozduğunu, bireysel hatalar nedeniyle saçma goller yediklerini belirtti.
Manisaspor'un genç oyuncusu Hakan Turan, maça iyi başlamalarına rağmen pozisyonları değerlendiremediklerini, 10 kişi kaldıktan sonra ise geriye çekilmek zorunda kaldıklarını söyledi.
Manissporlu Eray Ataseven ise iyi bir Manisaspor'un izlettiklerini belirterek, "Süper Lig'de ilk kez şans buldum. Bana şans verenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER