Gündem
  • 1.4.2006 00:19

'GENÇLİK FİLMLERİNİN KRALİÇESİ!..'

19 yaşındaki Lindsay Lohan, müzik ve sinema dünyasının parlayan yıldızı. "Gençlik filmlerinin kraliçesi" olarak adlandırılan Lohan, özel hayatını OK dergisine anlattı.

Lindsay Lohan’ın hanım hanımcık bir genç kız olduğunu hiç kimse söyleyemez. Tam tersine o son yılların en ele avuca sığmaz genç sanatçılarından biri.

Lohan, henüz 19 yaşında olsa da George Clooney, Matthew McConaughey ve Colin Farrell gibi ünlü çapkınlarla ilişki yaşadı. Sinema ve müzik dünyasında başarılı işlere imza atan genç yıldız, erkeklere çok düşkün ama babasından nefret ediyor. Lohan, zorunlu kalmadıkça babasından söz etmiyor; annesi ve kız kardeşiyle üç kişilik mutlu bir aile olduklarını söylüyor.

GECE KUŞU DEĞİLİM

Gece gezmeleriyle de tanınan Lindsay Lohan, bir ara hızla kilo vererek yakınlarını endişelendirmişti. Oyuncunun zayıflama hastalığına yakalandığı da iddia edilmişti. Ancak Lohan, bu iddiaları yalanlıyor ve kendisini fazla kilolu bulduğu için rejim yaptığını söylüyor.

"Ben çok dürüst bir insanım ve herkese karşı da çok samimiyim. Uzun yıllar gösteri dünyasında kalmayı planlıyorum" diyen Lindsay Lohan, sanıldığı gibi partiden partiye koşan bir gece kuşu olmadığını da sözlerine ekliyor.

/HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:35

İLGİLİ HABERLER