Yaşam
  • 4.10.2005 02:54

"GENELEV AÇTIM AMA BEN PEZ...NK DEĞİLİM"

Berlin’de 6 milyon Euro harcayarak ‘Artemis’ adlı lüks bir genelev açan Kenan Şimşek, ‘70 Euro giriş ücretimiz var. Genelev iznim var ama bizimki genelevden farklı. İçerde bayanlar var, fuhuş serbest ama ben p...venk değilim’ dedi.

BERLİN’de geçtiğimiz günlerde Yunan mitolojisinin bekaret ve iffet tanrıçası ‘Artemis’ adıyla lüks bir genelev açan Kenan Şimşek, ‘Otel ve genelev iznim var, ama p...venk değilim’ diyor. Berlin’deki geneleve giriş için 70 Euro ücret alan Kenan Şimşek, 6 milyon Euro harcayarak neden genelev açtığını Haftalık Tempo Dergisi’ne anlattı.

ALKOL HARİÇ HERŞEY SERBEST:

‘Berlin’de sekse müsait olmayan ve hijyenik olmayan küçük küçük yerler vardı. Bürokratik bir çevremiz olduğu için bu işe girdik’ diyen Şimşek, şöyle konuşuyor: ‘Burası genelev değil, farklı bir şey yaptık. Tamam, içeride bayanlar var ama diskotek, havuz, sauna, restoran da var. İçeride istediği kadar kalabiliyor. Yiyip, içebiliyor. Sadece alkol yok. Otel müsaadesi var buranın, genelev müsaadesi var. Buraya bayan ya da erkek, herkes gelebilir. İçeri girip anahtarını alıyorlar. Dolabına elbisesini koyup bornozunu alıp çıkıyor. İçeriye normal hayat kadınlarıyla giren olursa onlar da aynı fiyatı ödüyor. Evet, burada fuhuş serbest. Herşey serbest.’ Geneleve dışarıdan giren hayat kadınının da aynı ücreti ödediğini söyleyen Kenan Şimşek, şunları söylüyor: ‘Bir erkeği görüp yanına gidip merhaba deyince alacağı para, o bayanla erkeğin arasındaki bir olay. Biz böyle bir sistem yaptık. Ondan dolayı p...venk gibi bir şeyimiz yok. Bir hayat kadınına iyi bir alternatif Artemis. Kendi parasını kendisi kazanıyor.’

BÜROKRATLAR DA GELİYOR:

Kenan Şimşek, bugüne kadar neden genelev açmadığı sorusu üzerine ise ‘Kendi sosyal çevremizden dolayı bugüne kadar bu tür şeylerden kaçındık. Geçen hafta buraya 170 kişi geldi. Aralarında belediye başkanı, politikacılar bürokratlar da vardı’ yanıtı veriyor. Artemis’e genelde Alman, İtalyan, Rus her milletten kadın geldiğini ve hepsinin oturma izni olduğunu söyleyen Kenan Şimşek, ‘Tahminizi buraya günde ortalama 150 kadın geleceği yönünde’ diyor.

ALMANLAR KAFAYI YİYOR:

‘Almanların hepsi burayı görünce kafayı yiyor’ diyen Şimşek, ‘Bugüne kadar kimse böyle bir müsaade alıp da böyle bir şeye cesaret edemedi çünkü. 100 metrekare, 200 metrekare pislik içinde olan yerler var’ diye konuşuyor.

Avrupa’da genelev zinciri kurmak istiyorum

KENAN Şimşek, Artemis’te uyguladığı sistemin tutması halinde aynı büyüklükte Almanya’nın diğer büyük şehirlerinde de genelev açmak istediğini söylüyor. Şimşek, daha sonra da Barselona ve Amsterdam’da Artemis’in şubelerini açmayı planlıyor. ‘Bizimle ortak olmayan isteyenler var’ diyen Şimşek, mekana birçok ünlü futbolcu ve politikacının da geldiğini belirtiyor.

Her türlü zevke uygun ayrı oda

ARTEMİS
’te her türlü odanın bulunduğunu söyleyen Şimşek, odaların iç dizaynının önemli bir ressam tarafından yapıldığını ve her yerin yağlıboya olduğunu vurguluyor: ‘Bir yere girdiğinde kendini çölde hissediyorsun, tavandan aşağı kadar sanki bir çadır kurulmuş yağlıboyayla. Yuvarlak yataklar var mesela, ortası açık, çadırla kapalı. Bütün odaların isimleri yazar yanlarında. Bütün odaların içinde farklı resimler var. Mesela bir oda var sadece tülden.’ 
HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER