Gündem
  • 7.10.2008 15:18

GENELKURMAY: 2 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, Aktütün'deki Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı bölgesinde etkisiz hale getirilen 23 teröriste ilave olarak 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Teröristlerle birlikte 1 adet Biksi makineli tüfek, 1 adet Kannas keskin nişancı tüfeği, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 12 adet el bombası, 6 adet roketatar mermisi ve çok miktarda roket sevk fişeğinin ele geçirildiği belirtildi.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi 13'üncü Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı (Aktütün) bölgesinde yapılan arama ve tarama faaliyetinde etkisiz hale getirildiği belirtilen 23 teröriste ilave olarak dün saat 17.30'da 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Teröristlerle birlikte 1 adet Biksi makineli tüfek, 1 adet Kannas keskin nişancı tüfeği, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 12 adet el bombası, 6 adet roketatar mermisi ve çok miktarda roket sevk fişeğinin ele geçirildiği kaydedilen duyuruda, ''Operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 25'e ulaşmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir'' denildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER