Gündem
  • 29.11.2007 16:32

GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA MEMUR ALINACAK

Genelkurmay Başkanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla 44 memur alınacak.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, ''Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik'' hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak alınacak memur adayları, 10-11 Aralık 2007 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında Gazi Orduevi Müdürlüğüne (Atatürk Orman Çiftliği/Ankara) şahsen başvuracak. Posta veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Adayların, KPSS sonuç belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) fotokopisi, erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi, ustalık veya kalfalık istenen branşlarda belge fotokopisini de beraberlerinde getirmeleri gerekecek.

Başvurular esnasında yalnız bir unvan tercih edilecek, birden fazla unvan ve il için tercihte bulunulmayacak.

Adaylar, başvurularını Ankara, İstanbul, Erzurum, Elazığ ve Çorlu için yapacak.

Genelkurmay Başkanlığının internet adresinde (www.tsk.mil.tr) belirtilen unvanlar için başvuracak adayların, buradaki şartları ve nitelikleri de taşımaları gerekiyor.

Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan belirtilen miktarın 4 katı kadar aday, merkezi sınav sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlamak üzere değerlendirilmeye (mülakat/uygulama) tabi tutulacak.

Değerlendirilmeye tabi tutulacak adaylara ait isim listeleri 13 Aralık 2007 günü internet aracılığıyla duyurulacak.

Değerlendirme 25 Aralık 2007 tarihlerinde yapılacak, sonuçlar da 3 Ocak 2008 tarihinde internet aracılığıyla açıklanacak.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER