Asayiş
  • 17.8.2009 12:08

GERDEK GECESİ İNTİHAR ETTİ!...

KONYA'da, gerdek gecesi eşi ile ilişkiye giremediği idida edilen damat, alkol aldıktan sonra evlerinin yakınındaki köprünün altında pompalı tüfekle intihar etti.

Olay, saat 06.00 sıralarında Meram İlçesi Doğuhadimi Mahallesi Hasanköy Köprüsü altında meydana geldi. İnşaat işçisi 23 yaşındaki Yücel Bektaş, amcasının kızı 23 yaşındaki Leyla Bektaş ile aile kararı ile evlendi. 3 gün süren düğün, Yücel Bektaş'ın evlerinin önünde yapıldı. Damat Bektaş, gerdek gecesi iddiaya göre eşi ile cinsel ilişkiye giremeyince bunalıma girdi. Babası Mithat Bektaş ile aynı evde kalan Yücel Bektaş, saat 03.00 sıralarında eşine uyumasını söyledikten sonra evden ayrıldı. Alkol aldıktan sonra, babasına ait ruhsatsız pompalı tüfekle evlerinin iki sokak ilerisinde bulunan Hasanköy Köprüsü'nün altına giden Bektaş, silahı başına dayayıp ateşledi. Damat Yücel Bektaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Leyla Bektaş polise verdiği ilk ifadesinde, eşinin ilk gece cinsel ilişkiye giremediği için bunaldığını, odanın penceresini açıp bir süre hava aldıktan sonra, `Sen uyu' deyip odadan çıktığını söyledi.

Yücel Bektaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER