Yaşam
  • 11.4.2019 12:25

Gezici provokatörler yine sahneye çıktı!

Gezici provokatörler yine sahnede!

Gezi Parkı kalkışmasında ön saflarda yer alarak sokak vandallarına yol gösteren sözde sanatçılar şimdi de oyların çalındığı ayan beyan ortada olan İstanbul’daki şaibeli seçim sonuçları üzerinden kaos çıkarmak için devreye sokuldu.

İstanbul'da 31 Mart yerel seçimlerinde yapılan organize oy hırsızlığı ve şaibe belgeleriyle birlikte kamuoyuna yansımışken gerçeğin ortaya çıkmasını istemeyenler işleyen yasal süreci tıkamak için provokatif hamleler yapıyor.

İmamoğlu panikte

CHP, oyların yeniden sayılmasına ve seçimlerin yenilenmesine karşı çıkarken adayı Ekrem İmamoğlu da alel acele mazbatısının verilmesini isteyerek her yerde kendini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" olarak lanse ediyor.

CHP kaos çıkarmakla tehdit ediyor

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) henüz kesin sonuçları açıklamamışken işleyen yasal süreci görmezden gelen İmamoğlu önce sosyal medya hesaplarında sonra da Anıtkabir’deki özel defterinde kendi adının önüne "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" yazarak büyük bir skandala imza atmıştı.

Oy hırsızlığının deşifre olmasının ardından paniğe kapılan CHP, İmamoğlu’nun mazbatasının verilmesini isterken sokağı işaret ederek tehdit dilini kullanıyor.

Gezici isimler yine sahnede!

Bu provokatif eylemlere 'Gezi kalkışması' sırasında sokakları yakıp yıkan, kamu mallarına zarar veren ve Taksim Meydanı’nda PKK flamaları açan vandallara öncülük edip destek veren sözde sanatçılar da katıldı.

Gezi eylemlerinde ön saflarda yer alarak ‘ağaç’ bahanesiyle meşru hükümeti devirmeye çalışan sözde 'sanatçı'lar şimdi de tek bir yerden düğmeye basılmış gibi sosyal medya hesaplarından "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu" mesajları paylaşmaya başladı.

İmamoğlu'nu 'başkan' ilan ettiler!

Halkın iradesinin berrak bir şekilde sandığa yansımasını istemeyen Mehmet Günsür, Elçin Sangu, Tolga Çevik, Berna Laçin ve Metin uca gibi isimler seçim sonuçları kesinleşmemesine ve YSK’nın yürüttüğü yasal süreç devam etmesine rağmen Ekrem İmamoğlu’nun 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' ilan etti.

Gezi vandallarının savunucusu sözde 'sanatçı'ların bu skandal mesajlarına sosyal meya kullanıcıları tepki gösterirken işleyen yasal süreci baltalamaya ve kaos çıkarmaya yönelik eylem olması nedeniyle hukuki bir işlemin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

İşte o skandal twitler;

yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 11.4.2019 16:26

İLGİLİ HABERLER