Spor
  • 15.5.2021 09:55

Ghezzal'dan itiraf! 'Transferim televizyondan izlendi, motosikletle yetiştirildi...'

Beşiktaş'a transferinin son dakika içerisinde bir motosiklet sayesinde gerçekleştiğini duyuran Ghezzal, takıma katılışının ardından gerçekleşen süreci anlattı. Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için sabırsızlandığını vurgularken kariyerini siyah-beyazlı takımda sürdürmek istediğini açıkladı.

 Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş'ta performansıyla dikkat çeken Rachid Ghezzal, Fransa basınına önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ghezzal'ın açıklamaları;

Şampiyonluğu kazanmak için sabırsızlanıyorum. Sezona kötü başlangıcımızı düşünürsek hikaye daha da güzelleşiyor. İmzayı attığımda takım yeniydi ve ligde 15. sıradaydık. O anda büyük bir kulüpte olduğunuzu bilmenize rağmen şampiyonluk için oynayacağınızı tahmin edemezdiniz. Ancak çok iyi bir uyum yakaladık ve çok çalıştık. Şu anki konumumuzu sonuna kadar hak ettik.

İLK YANLIŞ ADIMIMIZDI

Galatasaray'a derbide kaybetmek ilk yanlış adımımızdı. Halen öndeyiz ama şimdi işi bitirip kupayı kazanmalıyız. Bu, benim ve bazı takım arkadaşlarım için ilk olacak. Şampiyonluğu bizi destekleyen taraftarlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu zaferi gerçekten çok istiyorlar.

Dürüst olmak gerekiyorsa bu istatistikleri beklemiyordum. Kariyerimde şu ana eksik olan şey buydu. Çok iyi oyunlar oynadığımda bile yeterli olmuyordu. Bugünkü futbol her şey sayılara, atılan gol sayısına ve asist sayısına bağlı. Kendime güvenim arttı ve çok tatmin oldum. 17 asistle yarih yazdığımızı biliyorum ve çok mutlu oluyorum.

İSTANBUL TRAFİĞİ KABUS GİBİ

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş'a imza attım. Dönemin kapanmasına saatler vardı ve İstanbul trafiği kabus gibiydi. Kulüp bu sebeple sözleşmemi motosikletle yetkililere ulaştırdı. Motosikletin, binaya ulaştığı anlar televizyondan bile izleniyordu. Transfer gerçekten 10 dakikada gerçekleşti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2021 09:59

İLGİLİ HABERLER