Gündem
  • 31.3.2015 15:57

Ginger'le çay servisi

Pratik zekalı çaycı bu sayede müşteri sayısını iki katına çıkardığını belirtti.
 

Bu da teknolojiye ayak uyduran çaycı! çay servisi,ginger üstünde çay,Marmari

 

Bu da teknolojiye ayak uyduran çaycı! - Tıkla İzle

Osmaniyeli 35 yaşındaki Taylan Öztürk, Tepe mahallesi Onat çarşısı arkasında 10 metrekarelik bir dükkanda çay ocağı işletiyor. Dükkanı küçük ancak satışları çok etkili olan çaycıyı haber konusu yapan özellik ise diğer çay ocaklarından çok farklı bir anlayışla işletmecilik yapıyor olması.

Öztürk, uzak müşterilerine daha hızlı sıcak çay ve tost servisi yapmak amacıyla polis, zabıta ve yaz aylarında turistlerin şehri gezmek için kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklet tabir edilen Ginger aracı almaya karar verdi. Kış aylarında müşterilerinin soğuk çay ve tost geldiği yönünde şikayette bulunduğunu dile getiren Öztürk, “ Yaz aylarında turistleri ginger araçlarıyla gezerken görüyordum. Akılıma bu araçla uzak müşterilerime daha hızlı servis yapabileceğim geldi ve bir adet satın aldım” dedi. 

Ginger ile servis yapmaya başladıktan sonra müşteri sayısını ikiye katladığını kaydeden Öztürk, “Bu araçla müşterilerin çay ve tostlarını çok kısa sürede ulaştırarak onları memnun etmek beni çok mutlu ediyor, elektrikli olduğu içinde yakıt derdi yok. Gece ocağı kapattıktan sonra şarja bırakıyorum. 8 saat şarj olduktan sonra bütün gün serviste kullanıyorum. Çevreyi de kirletmiyor. Çaycılara tavsiye ederim” şeklinde konuştu.

VURAL EFECİK

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:17

İLGİLİ HABERLER