Asayiş
  • 30.11.2011 09:37

GİŞE GASPÇISI YAKALANDI...

Tem gişelerindeki kabus dolu dakikalar sona erdi. Polisin operasyonuyla gaspçı şahıs kıskıvrak yakalandı.

Mahmutbey TEM gişelerinde bekleyen, KGS’den geçenleri silah ve bıçak göstererek soyan bir gaspçı, son günlerde bu bölgeden geçen sürücülerin kâbusu olmuştu. Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen o soyguncu Başakşehir polisinin başarılı bir operasyonuyla yakalandı.

Başakşehir Asayiş Büro Amirliği’ne başvuran kişilerin, TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeleri’nde araçlarına aldıkları bir kişi tarafından silah ve bıçak tehdidiyle gasp edildiklerini öne sürmesi ve şikâyetçi olması üzerine harekete geçen 3 sivil ekip, turnikeler civarında pusuya yattı.

Gaspa uğrayan kişilerin verdiği eşkâle uygun bir kişinin KGS gişeleri önünde beklediğini gören ekipler, bu kişiyi gözaltına aldı. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen kişinin 23 yaşındaki Murat A. olduğu ortaya çıktı.

Bir yıl önce cezaevinden çıkan A.’nın gasp ve hırsızlık suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Gaspa uğrayan kişiler tarafından da teşhis edilen Murat A., ifadesinde suçlamaları kabul etti. Sorgusunun ardından A., Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Tutuklanan Murat A, cezaevine gönderildi.

HABERTÜRK

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER