Asayiş
  • 28.7.2009 15:55

"GİT İŞ BUL" DİYEN KARISINI BIÇAKLADI

Mersin'de işsiz sıvacı ustası Serkan Y., kendisine, “Çocuklar aç, iş bul, çalış” diye bağıran eşini bıçakladı. Yaralı kadın tedavi altına alınırken tutuklanan eşi, pişman olduğunu söyledi.


Sıvacı ustası olmasına karşılık, inşaat sektöründeki durgunluğun da etkisiyle uzun süredir iş bulamadığı belirtilen Serkan Y.(29), akşam saatlerinde eve geldiğinde parasızlık nedeniyle çocuklarının karnını da doyuramayan, onlara yiyecek alamayan eşi Güngör Y.’nin (26) tepkisiyle karşılaştı. 10 yıllık evli çift, yaşadıkları ekonomik sıkıntı nedeniyle tartışmaya başladı.

İddiaya göre 3 çocuk annesi Güngör Y. eşine, “Bak çocuklar aç. İş bul, çalış” diye bağırdı. Yaşanan tartışma sırasında bir an kendini kaybeden Serkan Y., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini göğsünden ve karnından bıçaklayıp, kaçtı.


Gürültü üzerine eve gelen komşular, Güngör Y.’yi kanlar içinde yerde buldu. Komşuların çağırdığı ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülen kadın tedavi altına alındı. Eşinin uzun süredir işsiz gezmesi ve yaşadıkları ekonomik sıkıntı nedeniyle aile huzurlarının bozulduğunu anlatan Güngör Y., “Sabah erken evden çıkıp, geç saatlerde geliyor. Eve geldiği sırada, ‘Bak çocuklar aç iş bul çalış’ dedim. Bunu demem üzerine aramızda tartışma çıktı. Bir anda kendisini kaybederek, mutfağa koşup eline geçirdiği bıçakla geri geldi. Kendimi dışarıya atmaya çalışmama rağmen kapıda yakalayarak beni bıçakladı” dedi.


Olaydan kısa süre sonra yakalanan Serkan Y., suçunu itiraf edip, pişman olduğunu söyledi. Serkan Y.'nin, Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde, “Eşim çocukların aç olduğunu söyleyince çılgına döndüm. Bana Adana’ya ailesinin yanına gideceğini bu nedenle para bulmamı istedi. Ben de kendisine iş bulamadığımı, iş bulup çalıştığında Adana’ya gidebileceğini söyledim. Ancak, o ısrarla üzerime gelmeyi sürdürdü. Bunun üzerine kendimi bir anda kaybederek onu korkutmak için bıçakladım. Çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Serkan Y., sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çiftin çocukları da, babaanneye teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER