Yaşam
  • 17.5.2004 00:14

GÖBEK SKANDALI OYUNCUSU KADININ YENİ MARİFETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Gaziantep Öğretmenevi'nde göbek krizine yol açan Hülya Keskin, açıklamalarda bulundu. Olayın amacı dışına çıkmasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Keskin, "4 yıldır öğretmenevine gidiyorum. Hiç çarşaflı görmedim" dedi. Bu arada, olayla ilgili soruşturma kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'nden iki müfettiş ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nce Hülya Keskin'in ifadesi alındı.


Hülya Keskin, hakkındaki iddialar nedeniyle çok üzüldüğünü belirterek, şunları söyledi:


"Ben sadece hakkımı aramak istedim. O gün söylendiği gibi transparan bir kıyafet giymedim. Beyaz şile bezinden bir bluz giymiştim. Eskişehir Öğretmenevi görevlilerini mahkemeye vereceğim. Oradan kaçmadım. İzinleri alarak, ayrıldım. Olaydan 20-25 gün sonra tekrar Eskişehir'e dönerek söz konusu borcu ödedim"


Hülya Keskin, çeşitli kişilerin kendisi hakkında öne sürdüğü iddiaların da gerçekle bağdaşmadığını söyleyerek bu kişileri ispata davet etti. Keskin, ailesiyle hiçbir probleminin olmadığını ve ailesinin kendisine bu olaydan dolayı destek verdiğini belirtti.


Hülya Keskin, fotoğrafının çekildiği gün öğretmenevinden çarşaflı bir kadının çıkması olayıyla ilgili ise şunları söyledi:


"Ben o gün içeri alınmadığım için basın mensuplarına görüntü veriyordum. Bir an çarşaflı kadını gördüm. Kadın mıydı yoksa erkek mi bilmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki, 4 senedir Gaziantep Öğretmenevi'ne gidiyorum, orada türbanlı kişiler gördüm ama asla çarşaflı kadın görmedim"
Hülya Keskin, olayın değişik boyutlara taşınmasından ötürü rahatsızlık duyduğunu da dile getirirken kendisinin sadece göbeği açık olduğu için içeri alınmamasından dolayı hakkını aramaya çalıştığını sözlerine ekledi.
Bu arada, Hülya Keskin'in bir süre patronluğunu yapan Ahmet Sürer de şok iddialarda bulundu. İnşaat malzemeleri satan bir dükkanı olduğunu ve 3 ay kadar yanında çalışan Hülya Keskin'in kendisine 1,5 milyar lira telefon borcu takarak kaçtığını öne süren Ahmet Sürer, " Hülya Keskin olan kadını ben Hülya Kılıç olarak biliyordum. Bana soyadının Kılıç olduğunu söylüyordu. Çok değişik insanlar büroma gelip gitmeye başladı. Esnafın şikayeti üzerine kendisini işten çıkardım. Çok yalan söylerdi. Büronun telefonunu şehirlerarasına kapattığım halde, akşamları büroya gelip 131'i arayarak, şehirlerarası görüştüğünü öğrendim. Bana 1,5 milyar lira telefon borcu takarak işten ayrıldı. Daha doğrusu ben işten çıkardım" şeklinde konuştu.
Hülya Keskin ise iddiada bulunan şahsı tanıdığını ifade ederek, o şahsın araştırılması gerektiğini vurguladı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER