Asayiş
  • 3.9.2013 17:47

Göçük altındaki işçilerin cesetleri çıkartıldı

Şırnak'ta bir maden ocağında meydana gelen göçükte, toprak ve kayalıkların altında kalan 3 işçinin cesedine ulaşıldı.

Balveren beldesine bağlı Araköy köyü yakınlarındaki maden ocağında dün meydana gelen göçüğün altında kalan Hüseyin Dekçi, Süleyman Gökalp ve Mahmut İçkale'nin cesetlerine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri ve ocakta çalışan işçiler, iş makinelerinin yardımıyla ilk olarak enkaz altındaki kamyonu çıkardı.

Bunun üzerine çalışmalarını hızlandıran ekipler, işçilerden Süleyman Gökalp'in cesedine ulaştı. Ekipler daha sonra ise Hüseyin Dekçi ve Mahmut İçkale'nin cesetlerini de çıkardı. Cesetlerin çıkarılışı sırasında işçilerin yakınlarını baygınlık geçirdi.

Cesetler, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada arama kurtarma çalışmaları kapsamında Başkanlığa bağlı 4 personel ve 1 arama kurtarma köpeğinin görevlendirildiği belirtildi.

İlk gün yürütülen arama kurtarma faaliyetleri sonucu göçük altında kalan 4 vatandaştan birinin  yaralı olarak kurtarıldığı ifade edilen açıklamada, "Bu sabah erken saatlerde tekrar başlayan arama kurtarma çalışmaları sonucunda göçük altında bulunan üç vatandaşımızın cansız bedenlerine ulaşılmış olup, tüm cesetlerin toprak altından çıkarılmasıyla arama kurtarma faaliyetlerine son verilmiştir" denildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER