Gündem
  • 27.9.2013 22:36

Gökçek CHP'ye palayı vurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, modacı Barbaros Şansal'ın gündeme bomba gibi düşen, 'palalı saldırgan olayını CHP'nin organize ettiği' iddialarını canlı yayında değerlendirdi.

CHP'nin artık anarşi odağı olduğunu belirten Gökçek, bu partinin kapatılması gerektiğini ifade etti.

İşte Gökçek'in açıklamalarından bazı satırbaşları:


Tahmin miydi yoksa bilerek mi söyledi?

Tahmin değildi. Gezi olaylarının hangisine bakarsanız bakın CHP mutlaka işin ya önünde ya ortasında ya da arkasındaydı.. İstanbul veya Ankara'da eylem olacak ve CHP bunun içerisinde olmayacak.. Bu mümkün değil!

Dikkat ederseniz milletvekilleri de olayların içerisinde. Ankara'daki en son ODTÜ olaylarında 4-5 tane vekil geldi katıldı. İstanbul Taksim'deki olaylarda CHP'li milletvekilleri 2'şer kişi halinde nöbet tuttu. Nerde bir su sıkma olayı olsa nerede bir yürüyüş olsa oradaydılar. Mesela Kızılay'daki olaylarda Levent Gök olayın tam dibindeydi ve polislere küfürler savurdu. Dolayısıyla her eylemde CHP var. Yani bu tip olayları organize etmeleri benim için son derece doğal bir olay. Barbaros Şansal'ın söylediklerini ben yadırgamadım.

Allahın hikmeti!

Allahın hikmeti. Neden konuştu bilmiyorum ama Barbaros Şansal çok büyük bir olayı ifşa etti. CHP'nin çok değişik bir yönünü ortaya koydu. Ben dün Gürsel Tekin'i de dinledim, o "Kesinlikle öyle değil" diyor.

Gürsel Tekin'in "Ben orada yoktum" iddiası

Böyle birşeyi Barbaros Şansal niye söylesin? Niye ortaya atsın? Bunun mantığı yok.. Böyle bir şeyi de CHP'nin kabullenmesi demek partinin kapanması için düğmeye basılması demektir.

CHP artık kapatılmalı!

Ben twitter'da da yazdım. CHP'nin tüm milletvekilleri olayların içerisinde olduğu için anarşi olaylarında CHP odak haline gelmiştir ve kapatılması lazımdır. Bu son itiraf işin noktası olmuştur!(yirmidorthaber.com)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:39

İLGİLİ HABERLER