Spor
  • 30.4.2010 00:17

GÖKÇEK SERT KONUŞAN YÖNETİCİYE KIZDI


Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay'ın Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye yönelik açıklamaları ve Bülent Uygun ile anlaşıldığı yönünde basında çıkan haberlere değinen Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, "Maalesef 2 gündür gündemi işgal eden bazı konular var. Bu konuda sizlere bilgi vermek istedim. Üç gündür yurtdışındaydım. Yeni yapılmış bir stadı gezmek için yurtdışına çıktım. Yokluğumda istenmeyen bazı şeyler yaşanmış. Fenerbahçe spor Kulübü yıllardır mücadele ettiğimiz güzide kulüplerimizden biri. Ayhan bey'in yaptyığı açıklamar dostluğumuza zarar vermez. Bu açıklamar Ayhan Atalay'ın kendi açıklamaları. Ben bu üslubu tasvip etmiyorum. Hocalarımız konusundaki açıklamaları da desteklemem mümkün değil. Lemerre ile sözleşmemiz bitse de Ümit Özat ile 3 yıllık sözleşmemiz var. Önümüzdeki sezon için Lemerre ile oturup konuşacaz ancak Ümit Özat'sız bir Ankaragücü olmayacak. Ertuğrul ve Bülent hoca ile hiçbir kimse ile görüşmemiz kensinlikle olmadı" dedi.

Bursaspor ile Ankaragücü'nün sadece tribünlerde dost olduğunu vurgulayan Ahmet Gökçek, "Dostluğumuz tribünlerde örnek teşgil ediyor. Devam da edecek. Sahada dostluğumuz, rakiplerine karşı ekstra motivasyon söz konusu olamaz. Sonuçlarda bunu zaten gösteriyor. Onursal Başkanımız başta olmak üzere ( Fenerli olduğu bilinse de) Ankaraspor'dan gelen Fenerle bir dostluğumuz var. Melih bey kulübümüz destekleyen en büyük destekleyecisi ve üyesidir. Yöneticilerimizden birinin açıklamaları ile dostluğumuzu bozmayız. Ayhan Atalay ile bu konuyu yüzyüze görüşeceğim. Aynı duyumlar bize de ulaştı ancak üslübu desteklemiyorum. Spor yazarlarının yazdıkları bizim tahminlerimizin de doğru olduğunu gösteriyor. Böyle bir şeye ne Fenerbahçe'nin ne de başka bir takımın ihtiyacı yok. Bizim önceliğimiz şu an Trabzonspor maçı. Bursaspor ile yaşadığımız dostluğu başka yerlere çekildiği için durum bu noktalara geldi. Bursaspor ile dostluğumuz tribünler ile kısıtlı diğer tüm kulüpler ile dostluğumuz aynı şekildedir" diye konuştu.

Gökçek son olarak Ümit Özat gibi bir hocaya Ankaragücünü gözü kapalı teslim edebileceğini ve Ayhan Atalay'ın yaptığı açıklamalarla ilgili bir bilgisinin olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER