Spor
  • 30.3.2009 16:48

GÖKDENİZ KONYA'YI YIKTI

Antalya kampının son gününde, ikinci hazırlık maçında Rusya Süper Lig'inden Rubin Kazan ile karşılaşan Konyaspor, Gökdeniz'in 5.dakikada attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Calista Luxury Resort Sahası'nda saat 11:00'de başlayan Antalya kampının ikinci ve son hazırlık maçında Rusya Süper Lig'inden Rubin Kazan ile karşılaşan Konyaspor, rakibine 5.dakikada Gökdeniz Karadeniz'in attığı gol ile 1-0 mağlup oldu. İlk yarıda Veysel ve Kaue Da Silva, ikinci devrede ise Erhan Albayrak, Veysel ve Bülent Bölükbaşı ile yakaladığı pozisyonlarda golü bulamayan yeşil-beyazlılar, bu maçla birlikte Antalya kampını tamamladı.

SAHA: Calista Luxury Resort
HAKEMLER: Aydın Toksoy, Hanifi Vurucu, İzzet Balaban
KONYASPOR: Atilla (Jefferson), Milos Mihajlov, Mehmet Çoğum (Musa Büyük), Serhat Akyüz, Erhan Albayrak (Recep Aydın), Mustafa Er (Zafer Demir), Fahri Tatan (Cihan), Kaue Da Silva (İsmail), Erdal, Poljac (Bülent), Veysel
RUBİN KAZAN: Evgeni (Rucki), Cristian (Gagiyev), Cesar Navas (Sharov Roman), İlya, Alexei Popov, Sergei Rebrov (İgor), Evgeni Balyaikin, Alesandr (Vitali), Alexandro (Alexei Kalterov), Bukharov (Vagis), Gökdeniz Karadeniz (Hasan Kabze)
GOL: Gökdeniz (dk.5) (Rubin Kazan) 0-1

Sporx

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER