Spor
  • 26.5.2004 00:13

GÖKDENİZ TRABZON'DA KALDI!..

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON- Gökdeniz Karadeniz , Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve bir sorunun olmadığını söyledi.


İstanbul'da 1 hafta önce fıtık ameliyatı geçiren Gökdeniz Karadeniz, bugün akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek sağlık kontrolünden geçti. Gökdeniz, tedavi sonrasında tesislerden ayrılırken, basın mensuplarına Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu, bir sorunun olmadığını ve yapacağı tatil sonrası 15 Haziran'da kampa katılacağını belirtti. Gökdeniz, daha sonra cipi ile tesislerden ayrıldı.


Başkan Atay Aktuğ, ise basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, Pazartesi gününden itibaren transfer çalışmalarının hızlanacağını kaydederek, "Gökdeniz'de problem yok. Bugün kulübe tedaviye geldi. Yapacağı tatilden sonra imza atacağını bize söyledi" dedi.


Bugün transfer çalışmalarını tamamlayarak yurda dönen ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Teknik Direktör Ziya Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri ile tesislerde biraraya geldi. Basın mensupları kısa bir görüntü alma izninin ardından dışarı çıkartıldı.


Öte yandan Trabzonspor'un genç futbolcusu Tayfun Cora, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde ayağı kırıldığı için uzun süre kadroya giremeyen genç futbolcu, yaptığı çalışmalarla kondisyon depoluyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:16

İLGİLİ HABERLER