Yaşam
  • 16.10.2005 02:25

GÖKHAN : GAMZE OLAYINDAN SONRA CUMA'YA GİTTİM, İNSANLAR NAMAZI BOZUP YANIMDAN KAÇTI

Gamze Özçelik’in cinsel ilişki görüntülerini cep telefonuyla yaydığı ileri sürülen Gökhan Demirkol, ‘Herkes bana vebalıymışım gibi davranıyor. Cumaya gittim. Yanımdakiler namazı terk etti’ dedi. Sokakta yürürken parmakla gösterildiğini belirten Demirkol, toplum arasına girmeye korktuğunu söyledi.

MANKEN ve oyuncu Gamze Özçelik’in cinsel ilişki sırasında cep telefonuyla çektiği görüntülerini internet aracılığıyla yaydığı ileri sürülen eski basketbolcu Gökhan Demirkol, önceki cuma günü namaz kılmak için gittiği bir camide, yanındakilerin namazı terk ettiklerini söyledi.

Herkesin kendisine vebalı gibi davrandığını, gittiği yerlerde kendisini tanıyanların tepkileri ile karşılaştığını anlatan Gökhan Demirkol, ‘Kanlı bir linç girişimine maruz kaldım. Bırakın önce suçluluğumu ispat etsinler’ dedi.

PARMAKLA GÖSTERİYORLAR

Gökhan Demirkol,
medyaya yansıyan suçlamalar ve kaçtı iddialarına rağmen günlük yaşantısına devam ettiğini, nasıl bir insan olduğunu bilen çevresinden tepki almamasına karşın, bu haberler nedeniyle tecavüzcü damgası vuran toplum arasına girmekten korktuğunu söyledi.

Sokakta yürürken parmakla gösterildiğini belirten Demirkol, şunları anlattı:

‘Oruç tutuyorum, namaz kılıyorum. Geçen Cuma günü namaz için Karaköy’de bulunan bir camiye girdim. Çok kalabalıktı. Nerdeyse namaz kılabileceğim bir yer yok gibiydi. Zar zor bulduğum bir yere sıkıştım. Bir süre sonra yanımdaki insanların yavaş yavaş benim yanımdan uzaklaştıklarını farkettim, aralarında konuştuklarını hissedebiliyordum. Onların gözünde adi şerefsiz bir tecavüzcüydüm, çünkü bugüne kadar hep bunları okudular. Oysa hakkımda şu ana kadar tek bir ciddi kanıt yokken medya tarafından linç edilmiştim. Yaşanan tüm bunların sonunda ben kendimin suçsuz olduğumu biliyorum ama yargı bunu tescillediğinde bana vurulan damgayı kim nasıl temizleyecek.’

GAMZE’YLE KONUŞALIM

Birlikteliklerinde Gamze Özçelik’i çok sevdiğini, evine girip çıkacak kadar ailesinin güvenin kazandığını söyleyen Demirkol, suçsuzluğunu kamuoyu önünde ispat etmek için birlikte basın toplantısı yapmaya çağırdı. Gamze Özçelik’ten olayı aydınlatmak için sadece yarım saat isteyen Demirkol, ‘Bir an önce yaşadığım kábustan uyanmak istiyorum’ dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER