Spor
  • 21.3.2019 11:35

Gökhan Töre Fikret Orman'a iftiracı dedi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, "Fikret Orman'ın röportajda söylediği 'Oynamadan para kazanmak istedi. Ne yapalım? Biz de saygı duyduk' cümlesi bir iftiradır" dedi.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre bir açıklama yayınladı. 

Başkan Fikret Orman'ın sözlerine de cevap veren Töre, "Fikret Orman'ın röportajda söylediği 'Oynamadan para kazanmak istedi. Ne yapalım? Biz de saygı duyduk' cümlesi bir iftiradır. Şimdiye kadar adı hiçbir haksızlıkla geçmemiş olan Beşiktaş Futbol Kulübü'nün Fikret Orman'ın görev döneminde yaşadığı sıkıntıları ve adının karıştığı maddi skandalları göz önünde alacak olursak sarf ettiği cümle kulağa oldukça rahatsız edici ve umursamazca geliyor" ifadelerini kullandı.

Töre’nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle;

“Bugün, gelecek sezon futbol kariyerime Beşiktaş ile devam etmeyeceğimi, şimdiki görev sahibi şahsın (Fikret Orman) ağzından duymuş olduk. Beşiktaş’ın asıl sahibi taraftardır. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin.

Beşiktaş Yönetimi bana; Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye’de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz dedi.

Siyah-beyazlı takıma 2013-2014 sezonunda ilk olarak Rubin Kazan’dan kiralanan ve 4.5 milyon Euro bedelle bir sonraki sezon bonservisi alınan Töre, Bilic dönemindeki başarılı performansının ardından 2016-2017 sezonunda Premier Lig ekibi West Ham’a kiralanmıştı.

Milli futbolcu, Beşiktaş ile 2015-2016 sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2019 12:09

İLGİLİ HABERLER