Spor
  • 2.6.2014 22:22

Gökhan Töre'de FLAŞ gelişme

Kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, bugün Başkan Fikret Orman ile bir araya geldi. Görüşme sonrası milli futbolcu serbest kaldı...Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon Rubin Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

Haber1903'ün özel haberine göre; Başkan Fikret Orman, milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'a kulübün kararını bildirdi. Orman ile yaptığı görüşme sonrası konuşan Ahmet Bulut, "Gelen tekliflere bakıp, Gökhan için en iyi şartları değerlendireceğiz" dedi.

GÖKHAN TÖRE'NİN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta 2013-2014 sezonunda ligde 30 karşılaşmada forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, bunların 26'sına ilk 11'de başladı. Süper Lig'de 4 gol atıp 6 asist yapan Töre, toplam 2 bin 193 dakika sahada kaldı ve 3 sarı kart gördü.

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'taki gelişmeler ve son dönemdeki transfer iddiaları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Orman, NTVSpor kanalında katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. İşte açıklamalarından satır başları;


GÖKHAN GİDERSE ÖLECEK DEĞİLİM
Rubin Kazan ile görüşmeden önce Gökhan Töre ile anlaşmamız gerekiyor. Gökhan Töre ile ya sözleşme imzalayacağız ya da vedalaşacağız. Tekrar kiralamayı düşünmüyoruz. Beşiktaş'ta bulduğu huzuru başka bir takımda bulabileceğini zannetmiyorum. Kalmasını bir nebze isterim, giderse de ölecek değilim.


CANER'İN PEŞİNDE KOŞMAYIZ
Trabzonspor Olcan Adın'ı vermek istemediğini belirtti. Bizim için o konu kapandı. Caner Erkin şuan Fenerbahçe ile görüşüyor. Fiyat yükseltmek için Beşiktaş'ı kullandırtmam. Caner'in biz peşinde koşmayız. Kulübüyle anlaşmazsa, gelir oturur konuşulur. Biz kimseye araç olmayız. Caner Erkin, Beşiktaş'ta oynamak isterse o zaman kontrat konuşabilirim. Yoksa biz öyle bir topa girmeyiz.


KAPIMIZDAN GEÇEMEZ
Ronaldinho Beşiktaş'ın kapısından geçemez. Elli kere haber yolladı 'geleyim' dedi. Devre arasında bizi kullandı bir daha Beşiktaş'ın kapısından geçirtmem.


CENK TOSUN'A NE TEKLİFLER GELDİ...
Eskişehirsporlu Tarık için girişimimiz yok. Geçen sene öyle bir niyete girdik ama yabancı bir menajerleri var bir bize bir Galatasaray'a gidiyor. Biz bu konulara sıcak bakmıyoruz. Cenk Tosun Beşiktaşlıdır. Ne teklifler geldi Cenk'e ama kabul etmedi. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi ve bize geldi. Görüldüğü gibi Beşiktaş amaçtır, araç değil.


DİEGO RİBAS...
Diego ile ilgilendik ve bir teklifte bulunduk. Fenerbahçe bizden 7 Milyon Euro fazla vermiş. Fenerbahçe almasın diye biz de 10 Milyon fazla verebilirdik ancak kulüpler bu duruma bundan dolayı geldi.


DEMBA BA İLE İLGİLENİYORUZ
Demba Ba'nın kronik sakatlık problemleri var. 29 yaşında bir oyuncu; alıp daha sonra satabileceğiniz bir oyuncu değil. Demba Ba ilgilendiğimiz bir futbolcu ancak olmazsa olmaz değil. Farklı ilgilendiğimiz futbolcular da var. Herkes Quaresma diye bağırıyor. Quaresma'nın parasını biz ödedik. Quaresma'yı İstanbul'a getirdiklerinde bir otobüs kiralanmış. Otobüsün 14 bin Lira parası ödenmemiş, hacizlik olmuş. Biz ödedik. Popüler transfer yapmak en kolay iştir. Bizden kimse bunu beklemesin.


PEDRO FRANCO FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRDİ
Pedro Franco tam anlamıyla izleme komitesi ve sportif direktör ile birlikte planlı bir transfer. Sivok sakatlanmasa Pedro Franco hiç oynamayacaktı. Ancak bir fırsat yakaladı ve iyi kullandı.


HALA FERRARİ'NİN PARASINI ÖDÜYORUZ
Kredi almadan yeni bir kaynak yaratmadan en zor lokasyonda stadyum inşa ediyoruz. Geçen yaz bu tarihlerde orada stadyum vardı. Gezi olayları sırasında inşaata başlayamadık da ama bugün orada tekrar stadyum var. Hala Ferrari'nin parasını ödüyoruz. 8 Milyon borç var Ferrari'ye...


DEMİRÖREN'E BORÇLARIN BİR KISMINI ÖDEYECEĞİZ
Demirören'e borçların bir kısmını ödeyeceğiz. Bir kısmını bağışlayacak, bir kısmını da sponsorluğa dönüştüreceğiz.


ALMEİDA YENİ KONTRAT İSTİYOR
Santrafor transferi yapmayı planlıyoruz. Almeida aslında iyi bir çocuk. Beşiktaş'a gelirken "7-8 ay Beşiktaş'ta oyna daha sonra başka yere götüreceğiz" demişler. Beşiktaş'ı amaç değil araç olarak kullanmak için gelmiş. Ben "Takım bulursan git" dedim. Beşiktaş'ta aldığı parayı verecek başka takım yok. Avrupa'ya gittiği zaman alacağı ücret belli. Geçen sene iyi de bir sezon geçirdi. Beşiktaş ile yeniden bir kontrat yapmak istiyor. Önümüzdeki günlerde üzerinde tartışacağız.


ÖNDER ÖZEN'İN DESTEKÇİSİYİM
Önder Özen şu an yurt dışında ve oyuncu arıyor. Ben Önder Özen'in her zaman destekçisi oldum. Her zaman yanında olduğumu defalarca söyledim. Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü zor bir iştir. Teknik bilginizin yanında takımı ve medyayı yönlendirme açısından çok iş düşüyor. Önder Özen ve Slaven Bilic takımın balında kalacaklardır. Bu istikrarı bozmayacağız.


ÇARŞI ÜRÜNLERİ KARTAL YUVASI'NDA OLMAYACAK İDDİASI KÜLLİYEN YALAN
Çarşı grubuyla ilgili bir problemimiz yok. Gezi olaylarının yıl dönümü sırasında "Çarşı ürünleri Kartal Yuvalar'ında olmayacak" denildi. Külliyen yalan. Bu haberler hükümetle Beşiktaş'ı karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Benim hiçbir grupla problemim olmaz. Bizim işimiz Beşiktaş'ı yönetmek. Beşiktaş taraftarları ile var olan bir kulüp. Çarşı eski statta kapalı tribünde konuşlanıyordu. Yeni statta da kapalının üst bölümünde onlara uygun fiyatta bölüm olması gerektiğini söyledim. Bir şekilde düzenleyip onlara da yardımcı olacağız.


FERRARİ FENERBAHÇE MAÇINDA KENDİSİNİ ATTIRDI
Ferrari atıldığı Fenerbahçe maçında kendisini bilerek attırdı. Bu oyuncu Beşiktaş'ın parasını çalmıştır. Bu maçta yaptığı hareket sonucu gitmek istediğini belirtti.


Jones'tan Beşiktaş'a veda!

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:33

İLGİLİ HABERLER