Spor
  • 21.10.2008 16:55

GOL ATSA BİR TÜRLÜ ATMASA BİR TÜRLÜ

ERSİN ŞİYHAN
İSTANBUL - Süper Lig'de şu ana kadar sadece 1 puanı bulunan ve ligin dibine demirleyen Antalyaspor'da taraftarlar ilginç bir şey için adeta dua ediyorlar. Antalyaspor taraftarının bile gol atmasından çekindiği Djiehoua, attığı her golden sonra maçın neticesini de şekillendirmiş oluyor. Takımın golcü ismi Fildişi Sahilli Pacome Djiehoua, attığı gollerle görevini belki yerine getiriyor ancak o ne zaman gol atsa takımı maçı yenik kapatıyor. Kısacası, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un golcü futbolcusu Pacome
Djiehoua, gol atsa bir türlü atmasa bir türlü...
Sezon öncesi ilk olarak süper Lig ekiplerinden Kocaelispor'un kampına katılan ve 10 günlük bir deneme sürecinin ardından maliyetinin sürekli artması nedeniyle transferinden vazgeçilen Sergey Pacome Djiehoua, daha sonra Antalyaspor'un kampına katılmış ve Kırmızı-beyazlılar'la sözleşme imzalamıştı.
Djiehoua, Turkcell Süper Lig'in geride kalan 7 haftasında 4 gol atma başarısı gösterdi ancak Antalyaspor, Fildişili futbolcunun gol attığı hiçbir maçtan puan çıkaramadı.
Ligde sadece bir puanı bulunan ve kötü gidişe bir türlü 'Dur' diyemeyen Antalyaspor'da Djiehoua, Kırmızı-beyazlı ekibin oynadığı son 3 maçta da ağları havalandırırken, gol sevincini bir türlü maç sonuna taşıyamadı.
Djiehoua'nın gol attığı maçlarda Antalyaspor'un aldığı sonuçlar şöyle:
1. Hafta: Antalyaspor 2 - 3 Beşiktaş
Ligin ilk haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk eden Antalyaspor, Siyah-beyazlılar karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatmış, Kırmızı-beyazlılar'ın ikinci golünü de Djiehoua atmıştı.
Ancak ikinci yarıda Beşiktaş, inanılmaz bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanmayı başarmıştı.
5. Hafta: Trabzonspor 3 - 2 Antalyaspor
Antalyaspor, zorlu Trabzonspor deplasmanında Djiehoua'nın golüyle 1-0 öne geçmiş ancak Bordo-mavililer zor da olsa maçı 3-2 kazanmayı başarmıştı.
6. Hafta: Antalyaspor 1 - 4 Gaziantepspor
Ev sahibi ekibin 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Djiehoua sahneye çıkarak takımına beraberliği getiren golü attı. Ancak ikinci yarıda bulduğu gollerle konuk Gaziantepspor, maçı 4-1 kazanmayı bildi.
7. Hafta: İstanbul BB 2 - 1 Antalyaspor
Ve Antalyaspor, ligde oynadığı son maçta da Djiehoua'nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak ilk yarının son dakikasında beraberliği yakalayan İstanbul BB, maçın uzatma dakikalarında bir gol daha bularak, Antalyaspor'u evine puansız gönderdi.
SERGEY PACOME DJIEHOUA KİMDİR?
1983 Fildişi doğumlu Sergey Pacome Djiehoua, forvet mevkiinde oynuyor. 2002-05 yılları arasında ülkesi Fildişi'nin Stella takımında oynayan Djiehoua, burada oynadığı son sezonunda 27 maçta 13 gol attı.
2005-06 sezonu başında, Güney Afrika'nın Kaizer Chiefs takımına transfer olan Djiehoua, burada ilk sezonda 4 maçta 2 gol, ertesi sezon 4 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.
2007-08 sezonunda Royal Zulu takımında kiralık olarak forma giyen Djiehoua, burada 10 gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER