Spor
  • 16.1.2014 00:50

Gönderileceği söylenen Amrabat patladı

İşte Amrabat'ın kararı... Formayı öptü, Galatasaray'da kalmak için elinden geleni yapacağını söyledi.
Ligin ilk yarısını Fenerbahçe 'nin 8 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray , devre arasında kadrosunu güçlendirip ikinci devreye bambaşka bir görüntüde başlamayı planlıyor. Ancak teknik direktör Roberto Mancini'nin beklediği transferler henüz gerçekleştirilemedi. Kadrosuna bulunan 10 yabancıyı bir türlü eksiltemeyen sarı-kırmızılı kulüp, kontenjan engelini aşabilmiş değil.
İtalyan hocanın gönderilmesini istediği Dany Nounkeu, kendisini isteyen Kardemir Karabükspor'a imza atmadı. Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan bir diğer futbolcu ise Nordin Amrabat. Yönetimin kiralık göndermek istemesine karşın sosyal medya üzerinden Galatasaray'dan ayrılmayacağını belirten Nordin Amrabat, bu kez sahada mesajı verdi.

ARMAYI GÖSTERDİ

Faslı oyuncu, Galatasaray'ın sahasında Tokatspor'u 2-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası maçındaki istekli oyunu ve gol sevinci ile dikkati çekti. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Amrabat, 65. dakikada Umut Bulut'un yerine oyuna girdi. Dakikalar 90+1'i gösterirken Selçuk İnan'ın pasında savunmanın arkasına sarkan 26 yaşındaki futbolcu, düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi. Gol sonrası büyük sevinç yaşayan Amrabat, taraftarlara Galatasaray armasını gösterdi. Sarı-kırmızılı oyuncuya, takım arkadaşı Felipe Melo da destek verdi.

"GALATASARAY'DA MUTLUYUM"

Taraftarın beklediği patlamayı bir türlü yapamayan Amrabat, Tokatspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Galibiyet için mutluyum. Hocama beni oynattığı için teşekkür ederim. Bugün sergilediğim performansımdan memnunum. Zor bir dönemden geçiyorum. Formamı öpmek de Galatasaray'a bağlı olduğumu gösteriyor. Her gün hakkımda haberler çıkıyor. Yazılan haberlerin yüzde 80'inin yalan olduğunu düşünüyorum. Burada olmaktan mutluyum. Bu yüzden gol sevincimi formamı öperek bunu gösterdim. Dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynuyorum. Bu nedenle Galatasaray'da mutlu olmam çok normal. Burada kalmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

55 MAÇTA 3 GOL

Geçtiğimiz sezon 8.6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında çıktığı 55 maçta 3 gol kaydetti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:27

İLGİLİ HABERLER