Gündem
  • 18.6.2021 14:02

Görgü tanığından korkunç ifadeler!.. Saldırıdan hemen önce HDP ile başkanı ve arkadaşları binadan ayrıldı

HDP İzmir yönetimi saldırı saatinde 40 kişilik toplantılarını acil bir sebeple! ertelenmiş.. İçeridekileri tamamen boşaltıp bir tek çayçı kız kalmış..
HDP İzmir İl Başkanlığı’ndaki saldırı sırasında çocuğu dağa çıkarılarak PKK saflarında tutulan baba Mehmet Laçin de evlat nöbeti tutuyordu. HDP binasının karşısındaki nöbet çadırında bulunan Laçin'dan korkunç iddialar..
Bütün bu olayları izleyen görgü tanığı, saldırgan binaya gelmeden hemen önce hepsi binadan ayrıldı. Arkasından o saldırgan binaya geldi. bu planlanmış bir olaydır dedi.

İzmir'in Konak ilçesi Şair Eşref Bulvarı'ndaki iş merkezinin 2. katında bulunan HDP İzmir İl Başkanlığı'na saldırı düzenlendi, bir kişi hayatını kaybetti.

Saldırının ardından iş merkezinin çatı katına çıkan saldırgan Onur Gencer gözaltına alındı.

SALDIRIYLA İLGİLİ ÇARPICI İFADELER

Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca, Ülke TV ekranlarında Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı Programı'nda saldırıyı değerlendirdi. Yakınca, ''Muhalif yayın organlarına baktığım zaman sanki olaylar kendilerine önceden servis edilmiş gibi. Biz daha hadisenin ne olduğunu anlayamadan onlar katilin kimliğini yayınlıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Görgü tanığı: “HDP’liler binayı boşalttılar, o kızı kurban ettiler”

Terör örgütü PKK tarafından kızı kaçırılan baba: Gamzemi kurtarmak için  ölümü göze aldım - Takvim

HDP İzmir İl Başkanlığı’ndaki saldırı sırasında çocuğu dağa çıkarılarak PKK saflarında tutulan baba Mehmet Laçin de evlat nöbeti tutuyordu. HDP binasının karşısındaki nöbet çadırında bulunan Laçin, saldırı anını Ulusal Kanal’a anlattı, dikkat çeken bilgiler verdi.
Laçin; "Saldırgan binaya gelmeden hemen önce hepsi binadan ayrıldı. Arkasından o saldırgan binaya geldi. bu planlanmış bir olaydır dedi.

Evlat nöbetini İzmir'de sürdürdü Gazete Yenigün
Ben iki senedir burada bulunduğum gibi bu iki kişiyi iyi tanıyorum. Hergün oradaydı. O iki kişi hiç dışarı çıkmazdı. Sabah sabah bunlar apar topar dışarıya çıktı. Çıktılar ama bir yere gitmediler. Onlardan birisi İl başkanı. Dışarı çıkan kısa boylu olanı ise beni işaret etti. Ben binanın önünde oğlumu bıraksınlar diye evlat nöbeti tutuyordum. İl başkanı ve yanındaki dışarıya çıktıktan sonra o saldırgan içeriye girdi. Silahlar patladı. Saldırıdan önce hepsi gitmiş bir tek o kız kaldı. Onu da provokatörler kurban seçmiş"

Güncellenme Tarihi : 18.6.2021 22:52

İLGİLİ HABERLER