Yaşam
  • 11.6.2020 14:19

Görme engelli babası için şarkı söyleyen Eda Yılan sosyal medyayı salladı

Videoları ilgi görünce albüm için çalışmalara başladı!

KOCAELİ'nin Dilovası ilçesinde yaşayan Eda Yılan (18), müzisyen olan görme engelli babası Ergün Yılan'ın (44) desteği ile şarkı söylerken, arkadaşları ise o görüntüleri sosyal medyada paylaştı.Kendisini izleyen herkesten olumlu tepkiler alan Eda Yılan, daha sonra şarkı söylediği videoları sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.Babası Ergün Yılan'ın da desteğini alan Eda Yılan, 10 yaşından beri klavye çalan kardeşi Yunus Emre ve babası ile birlikte düğün ve eğlencelerde şarkı söylemeye başladı.

Videoları ilgi gören ve yaklaşık 150 bin takipçiye ulaşan Eda, söz ve müzikleri ailesine ait olan 7 şarkılık albümü için çalışmalara başladı.

Dilovası ilçesinde yaşayan, çocukluğundan beri şarkı söylemeye ilgisi olan Eda Yılan'ın hayatı, şarkı söylediği bir videoyu arkadaşlarının kendisinden habersiz sosyal medyada paylaşmasının ardından değişti.

 


Sosyal medyada kısa sürede 150 binin üzerinde takipçiye ulaşan Eda Yılan, başarısını, çıkaracağı albüm ile sürdürmek istiyor.Tamamı özgün eserlerden oluşan 12 şarkılık albümün stüdyo kayıtlarına başlayacak olan Eda Yılan, dijital ortamda piyasaya sürülecek albümün ismini 'Evleniyoruz' olarak belirledi.

 

'KARDEŞİM 5, BABAM 25 YILDIR BU İŞİ YAPIYOR'

Çocukluğundan beri şarkı söylemeyi sevdiğini söyleyen Eda Yılan şunları söyledi: 'Çocukluğumdan beri şarkı söylemeyi çok seviyordum. Öğretmenlerim sürekli beni faaliyetlere, etkinliklere yazıyordu.Liseye geçtiğimde, babam ile kardeşim uzun zamandır bu işi yapıyordu. Ben ilk başta çok sıcak bakmadım.Çekindim, utandım ama bir şekilde onlara destek olmak için bu işe girdim. Yaklaşık 2,5 senedir babam, kardeşim ve ben düğün, eğlence gibi programlara çıkıyoruz'

ALBÜM ÇALIŞMASINA BAŞLAYACAK

Sosyal medyada 150 binin üzerinde takipçiye ulaşan Eda Yılan açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

Güncellenme Tarihi : 11.6.2020 14:23

İLGİLİ HABERLER