Asayiş
  • 29.11.2011 17:20

GÖRME ENGELLİ KIZINA TECAVÜZ EDEN ALÇAK BABA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU!

ANTALYA’da görme engelli ve aynı zamanda albino olan 16 yaşındaki kızına 10 yaşından bu yana tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan baba R. Ü., 28 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edildi.
Marangozluk yapan ve 15 yıllık kick boks antrenörü olduğu belirtilen 36 yaşındaki R. Ü.’nün M. Ü. ile yaptığı evliliğinden, 1995 yılında albino olarak kızı dünyaya geldi. Arkasından bir erkek çocuk sahibi olan çift arasında zaman zaman tartışma yaşandı.
Geçen yıl liseye başlayan kızın eve gitmek istememesini, fizik öğretmeni fark etti. Öğretmeni A.D.M.’nin ısrarlı soruları üzerine genç kız, öz babasının ilkokul 4’üncü sınıftan itibaren kendisine tecavüz ettiğini söyledi.
Okul müdürü ve öğretmenlerin tutanak altına aldığı iddia polise intikal ettirildi. Gözaltına alınan baba R. Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"DÖVDÜĞÜM İÇİN İFTİRA ATIYORLAR" DEDİ
Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karar verildi. Suçlamaları kabul etmeyen sanık Ramazan Ü., kızını ve eşini disipline etmek için zaman zaman dövdüğünü, onların da intikam almak amacıyla böyle bir iftira attıklarını ileri sürdü.
Mahkemede, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin genç kızın ruhsal sağlığının bozulduğuna yönelik raporu da okundu. R. Ü.’ye, ’çocukların cinsel istismarı’ suçundan 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER