Asayiş
  • 7.3.2021 02:04

Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı!.. Cani gözaltında

İddiaya göre Samsun’da gece vakti bir apartman önünde eşi tarafından bir kadın, 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde canice darp edildi. Olayın gerçekleştiği anlar çevre sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansırken görüntüler sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Korkunç olay saniye saniye kameralara kaydedilirken hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Eşine uyguladığı şiddet sonrası İbrahim Zarap ise başsavcılık tarafından verilen talimatla gözaltına alındı. İşte son dakika haberine ait detaylar…

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerin ardından gelen son dakika haberinde, Olayın Samsun'da gerçekleştiği ifade edildi. Adının İbrahim Zarap olduğu bildirilen adamın eşi olduğu iddia edilen kişiyi dakikalarca darp ettiği anlar çevre sakinleri tarafından kayda alındı. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin sürdüğü bilinirken şüpheli ismin ise gözaltına alındığı bildirildi.

O GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI!

Samsun'da yaşandığı iddia edilen olayda eşi ve 5 yaşlarında olduğu tahmin edilen küçük kızı ile beraber yürüyen bir adamın eşini öldüresiye darp ettiği görüntüler sosyal medyada binlerce kişiyi adeta ayağa kaldırdı. İbrahim Zarap'ın saldırısı sonrasında kanlar içinde bilincini kaybeden kadının, çağrılan sağlık ekipleri tarafınca Samsun Gazi Hastanesine sevk edildiği bildirilirken gelen son dakika haberine göre; Burada ilk müdahalesi yapılan kadının, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Samsun gece vakti bir apartman bahçesinde eşi olduğu iddia edilen bir kadının çocuğunun yanında darp edildiği videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İsminin İbrahim Zarap olduğu öğrenilen koca yerde yatan kadına defalarca tekme atıyor bilincini kaybedene kadar darp ediyor. Çevredeki bir evin penceresinden ise o anlar saniye saniye kaydedildi. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. O Şüpheli İbrahim Zarap ise Başsavcılık tarafından verilen talimatla gözaltına alındı.

Samsun'da yaşandığı iddia edilen olayda eşi ve küçük çocuğuyla birlikte yürüyen erkek, eşini öldüresiye darp etti. O anlar bir cep telefonu ile kaydedilip sosyal medaya da paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı. Samsun'da bir apartman bahçesinde yaşanan olayı, evlerinin camından seyreden çevre sakinleri saldırıya fiili müdahale etmedi.

Eşi olduğu ileri sürülen kadına yanı başlarındaki küçük kızın çığlıklarına rağmen tekme atan adam kendisine sözlü olarak "Ne yapıyorsun sen" diyenlere de tepki gösterdi. Videoyu çeken kişinin eşine şiddet uygulayan şahsın tepkisi sonrasında "Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma" gibi söylemlerde bulunduğu duyuldu. İ.Z.'nin saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesine sevk edildi. Burada ilk müdahalesi yapılan kadının, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

İsminin İ.Z. olduğu ileri sürülen saldırgan Başsavcılık tarafından verilen talimatla gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

BAŞSAVCILIK OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI!

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye'yi ayağa kaldıran kadına şiddet olayıyla ilgili açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, "Samsun ili Canik ilçesinde 06 Mart 2021 tarihinde E.M.'nin boşandığı eski eşi İ.Z. tarafından darp edilmesi olayı haber alınır alınmaz derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli İ.Z. savcılık talimatıyla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

ADALET BAKANI GÜL'DEN AÇIKLAMA!

Öte yandan konuyla ilgili olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül; "Samsun'da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak" açıklamasını yaptı.

"BU VAHŞETİN HESABI EN AĞIR ŞEKİLDE SORULACAKTIR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Samsun'da yaşanan kan donduran vahşet hepimizi derin bir öfkeye sevketti. Gözü dönmüş cani, emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alındı. Bu vahşetin hesabı en ağır şekilde sorulacaktır. Olayın yakından takipçisiyiz. Şiddete uğrayan anne ile biricik evladının yanındayız." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 7.3.2021 02:02

İLGİLİ HABERLER