Spor
  • 12.10.2008 00:07

GÖZLER BU TOPLANTIDA OLACAK!..

Kayserispor karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası sessizliğe bürünen ve kendi içinde durum değerlendirmesi yapan sarı lacivertli yönetimin pazartesi günkü toplantıda önemli kararlara imza atması bekleniyor.
Fenerbahçe Yönetiminin 2009 Mayıs kongresinde yeniden yola devam edip etmemenin yanısıra, profesyonel futbol takımına sportif menajerlik sisteminin getirilip getirilmemesini de karara bağlayacağı ifade ediliyor.
Sarı Lacivertli Yönetimin yapacağı toplantıdan ayrıca bundan sonra ne sonuç alınırsa alınsın en azından ocak ayına kadar Aragones ile devam etme fikrinde de görüş birliğine varılması bekleniyor.
Fenerbahçe'de Kocaelispor maçının hazırlıkları da devam ederken, Roberto Carlos'un hafta içi yaptığı "sezon başı kampında iyi çalışamadığımız için güçsüz kaldık" açıklamasının ardından, sarı lacivertlilerin bugünkü antrenmanda güç ve kuvvet çalışmalarına ağırlık vermesi dikkati çekti.
Sabah 8'de Samandıra'da toplanan oyunculardan kan örnekleri alınarak, gerekli tetkiklere başlanırken, futbolcular ve teknik heyet daha sonra birlikte kahvaltı yaptılar.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:30

İLGİLİ HABERLER