Asayiş
  • 30.11.2004 00:09

GÖZÜ DÖNMÜŞ KAPKAÇÇILAR HAMİLE KADINI BU HALE GETİRDİ

SADIK KAHRAMAN
İSTANBUL - Beşiktaş'ta, bir otomobildeki kapkaççılar, çantasını almaya çalıştıkları hamile bir kadını yerlerde sürükledi. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Maçka Vişnezade Cami Meydanı Sokak'ta yürümekte olan ve hamile olduğu öğrenilen Meltem Akay'ın (21) arkasından plakası alınamayan bir otomobille yaklaşan 3 kapkaççıdan biri, camdan sarkarak genç kadının çantasını almaya çalıştı. Çantasını vermek istemeyen Akay, otomobille 50 metre kadar sürüklendi. Yaralanan genç kadın, çaresiz kalınca çantasını bırakmak zorunda kaldı.


Çantayı almayı başaran kapkaççılar olay yerinden uzaklaşırken, yüzünden ve bacaklarından yaralanan Meltem Akay, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamile olduğu öğrenilen Akay'ın tedavi altına alındığı, yakınlarına haber verilmesini istemediği belirtildi.


Görgü tanıkları, kapkaççıların otomobille genç kadının arkasından yaklaştıklarını ve çantasını kaptıklarını, direnince sürüklediklerini söyledi. Kapkaççılara lanet okuyan vatandaşlar, "Genç bir kadını bu hale getirdiler. Yazık değil mi? Allah belalarını versin" diyerek tepkilerini dile getirdi.
İzmir'de yaşayan ve iki gün önce Kartal'da oturan ablasının yanına gelen Meltem Akay'ın, daha önce çalıştığı tekstil firmasından alacağı olan parayı tahsil edebilmek için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Genç kadının çantasıyla birlikte çalınan 350 milyon liranın son parası olduğu belirtildi.


Polis, olaydan sonra kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER