Asayiş
  • 11.8.2007 19:27

GÖZÜ DÖNMÜŞ TECAVÜZCÜLER YAKALANDI

ORDU’nun Ünye İlçesi’nde Yaşar Yiğit’e ait otomobili çalarak, 41 yaşındaki N.K. ile 42 yaşındaki S.K.’ya tecavüz edip, 41 yaşındaki Z.U.’nu dövdükleri iddiasıyla aranan 24 yaşındaki İ.U., 26 yaşındaki C.S. ve 23 yaşındaki Y.E., polis tarafından yakalandı.
      Olay dün sabaha karşı saat 02.00’da Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak üzerinde meydana geldi. Yaşar Yiğit’e ait 52 DV 725 plakalı otomobili gasp eden, İ.U., C.S., Y.E., Söğütlü Sokak üzerinde Z.U.’nun kullandığı aracın önünü kesip sürücüyü dövdükten sonra otomobildeki N.K. ile S.K.’yı silah zoruyla kendi araçlarına bindirdi. Z.U. aldığı darbelerle ağır yaralandı ve yoldan geçenlerin yardımıyla Ünye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı, ardından Samsun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
      İ.U., C.S. ve Y.E., gasp ettikleri otomobile bindirdikleri iki kadını Cevizdere Mevkii ırmak kenarında ıssız bir yere götürerek tecüz edip bıraktı. Kadınların polise giderek şikayetçi olması üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı. Polis, zanlıları bir gün sonra Sahil Yolu’nda gezerken yakaladı.
      Sorguları devam eden zanlılardan Y.E.’nin yaklaşık 10 gün önce Anneler Parkı’nda meydana gelen bir dayak olayına karıştığı aynı zamanda asker firarisi olduğu ortaya çıktı. Bir çocuk babası olan evli İ.U.’nun da eşinin 7 aylık hamile olduğu belirtildi.
      Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
      Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:50

İLGİLİ HABERLER