Kanalturk’te Emre Karayel’in sunduğu ’Renkli Televizyon’ programına konuk olan Zeynep Mansur, evliliğin kendisini çok korkuttuğunu söyledi.
Mansur, "Bence hayatta en radikal olay, evlilik ve çocuk yapmak. Çok zor bir karar, çok zor ve inanılmaz birşey. Benim için çok korkutucu geliyor evlilik. Ancak gözüme perde inecek ki evleneyim ve çocuk yapayım" diye konuştu.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
'GÖZÜME PERDE İNECEK Kİ EVLENEYİM'

Hızlı Özet
“Şarkıcı Zeynep Mansur, evliliğin kendisini çok korkuttuğunu söyleyerek ’Gözüme perde inmesi gerek’ diye konuştu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay: Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliğinden ayrıldım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP'den istifasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi üyeliğini de sonlandırdı.

Mekke Anlaşması için acil toplantı!
Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın güvenlik alanındaki iş birliğini yeni bir aşamaya taşıyan Mekke Ortak Savunma Anlaşması kapsamında üç ülke yeniden bir araya geliyor.

Bahçeli'den fon soruşturması açıklaması: SPK yöneticileriyle görüştüm
MHP Lideri Devlet Bahçeli, fon soruşturmasına dair SPK yöneticileriyle görüştüğünü ve devletin konunun sonuna kadar takipçisi olduğunu belirtti. Sanal medyanın bir "çöplük" haline geldiğini ve artık bir milli güvenlik sorununa dönüştüğünü vurgulayan Bahçeli, yeni yasama döneminde kapsamlı bir yasa düzenlemesinin gündeme geleceğini söyledi.

Fly Dubai, sürekli dua eden ve kadınlarla el sıkışmayı reddeden bir pilotla bizi kandırdı
Gazeteci, saldırganın kimliğini açıklamak istemeyen bir meslektaşından alıntı yaparak şunları ekledi: "Flydubai'deki iş ortamında dini uygulamaları alışılmadıktı. Örneğin, çok dua ederdi ve kadınlarla el sıkışmaktan kaçınırdı."