Medya
  • 22.9.2019 12:46

Grafik Tasarım Kursu İstanbul Biladım Eğitim Merkezi

Eğitim merkezi 2005 yılında İstanbul'da kurulmuş bir merkezdir. Biladım eğitim merkezi İstanbul Beşiktaş ve Şirinevler ilçelerinde hizmet veriyorlar. Biladım eğitim merkezi alanında uzman olan eğitimcileriyle inşaat, makine, grafik, web tasarımı, mimari, yazılım ve kariyer alanında eğitimler veriyor. Kurum eğitimlerinde öğrenci memnuniyetini amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda teknolojiye uyum sağlayarak güncel bilişim programlarının eğitimlerini veriyor. Merkezde verilen eğitimler sonrası öğrencilere MEB onaylı sertifikalar veriyorlar. Aynı zamanda bu sertifikalar uluslararası alanda da geçerli oluyor. Eğitimler kalabalık sınıflarda değil 8 kişilik sınıflarda veriliyor.

Mimari Eğitimleri

Biladım eğitim merkezi mimari alanında birçok eğitim veriyor. Bu eğitimlerin arasında Revit kursu, Archicad kursu, Maya After Effects kursu, İç mimarlık kursu, Photoshop kursu, 3D Max kursu, Rhinoceros kursu ve Microsoft Office kursu bulunuyor. Yapı tasarımı ve mimari için gerekli olan bu kurs 7 hafta sürüyor ve bilgisayara giriş bilgisi olan kişiler bu kursa başvurabiliyorlar. Söz konusu bu kurslara mimarlık okuyanlar, iç mimarlar ve inşaat mühendisleri katılabiliyor. Bu kursa katılan öğrenciler AutoDesk sertifikası alarak kariyerleri için büyük bir adım atmış oluyorlar. Maya After Effects kursunda öğrenciler modelleme ve animasyon alanında kendilerini geliştirip 3 boyutlu çalışmalar yapabiliyorlar. İç mimarlık kursları ise aylık veya yıllık olarak veriliyor ve bu kurslarda güzel sanatlarda özel yetenekle öğrenci alan bölümlere hazırlık için eğitimler veriliyor.

Grafik Tasarım Kursları

Biladım eğitim merkezi grafik tasarım alanında çeşitli kursları uzman eğitmenleri vasıtasıyla veriyor. Kursiyerler bu eğitimler sayesinde program bilgilerini geliştirmelerini sağlıyor. Kurs sonunda alınan sertifikalar bir iş imkanının kapısını açıyor. Grafik tasarım kursu çeşitleri arasında Css kursu, CorelDraw kursu, InDesign kursu, Flash kursu ve Illustrator kursu gibi kurslar bulunuyor. CorelDraw en yaygın grafik tasarım programıdır. Grafik tasarım alanında kariyer yapmak isteyenler bu programı öğrenmek için bu kurslara katılıp sertifika alabiliyorlar.

Eğitim merkezinde CorelDraw kursu 2 haftada verildiği için fazla zaman kaybı olmadan programı öğrenmiş oluyorlar. Web sitesi hazırlamayı sağlayan Css kursu da eğitim merkezinde veriliyor. Bu kurs 6 hafta sürüyor ve sonunda kursiyerler Css sertifikasına sahip oluyor. Diğer kurslarda grafik tasarım alanında kendini geliştirmek isteyenler için veriliyor. Grafik tasarım alanında kendini geliştirmek isteyenler grafikerlik kursu fiyatları arasında detaylı araştırma yaparak uygun buldukları programlara kayıt yaptırabiliyorlar.

Makine Eğitimleri

Biladım eğitim merkezi makine alanında da çeşitli kursları veriyor. Bu kurslar arasında Cad Cam Cnc kursu, ANSYS kursu, Fluent CFD kursu, Teknik resim kursu ve Matlab kursu gibi kurslar bulunuyor. Fluent CFD Gemi sanayi ve uçak sanayi alanında kullanılan bir programdır ve bu alanda kendini geliştirmek isteyenler bu kursu tercih etmektedirler. Matlab kursu mühendislik alanında hesaplama yapmak isteyenler için verilen bir kurstur. 8 hafta süren bu kursta kursiyerler mühendislik hesaplamaları yapmayı hızlı yoldan öğreniyorlar.

Uzaktan Eğitim Kursları

Eğitim merkezinin uzaktan eğitim kursları İstanbul'a gelip eğitim alması mümkün olmayan kursiyerler için veriliyor. Canlı bağlantı ile uzaktan eğitim kursu alabilen öğrenciler en az yerinde eğitim alanlar kadar bilgi sahibi oluyorlar. Uzaktan eğitim kursları Revit, Grafik Tasarım, Php, Makro, Autocad, İleri Excel ve 3D Max kurslarıdır. Kursların zamanları ve ücretleri değişiklik göstermektedir.

 

Güncellenme Tarihi : 22.9.2019 12:48

İLGİLİ HABERLER