Spor
  • 31.5.2006 12:29

GRAVESEN G.SARAY SORUSUNA KIZDI

Gravesen'den gelen haberler, Galatasaray Yönetimi'nin canını sıkacağa benziyor. Danimarka Milli Takımı ile birlikte Fransa'da bulunan Real Madrid'in ünlü futbolcusu, sarı - kırmızılı takım hakkında çıkan haberlerden ve kendisine sorulan sorulardan sıkıldı.

'Kolay iş değil'
Fransa'da gazetecilerin Cim - Bom'a yönelik sorularına sinirlenen Gravesen, "Şimdi bu sorulara ne gerek var. Nereden çıktı bunlar. Ben Real Madrid'in futbolcusuyum" yanıtını verdi.
Danimarkalı oyuncunun Menajeri John Sivaback ise şu anda hiç bir gelişme olmadığını vurgularken, "Ben de Galatasaray'ın bu konuda Real Madrid ile anlaştığını duyuyorum. Ancak böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Çünkü İspanyol kulübünde şu anda bir karmaşa var. Ne başkan belli, ne de yönetim... Bu yüzden Galatasaray'ın herhangi bir yöneticiyle konuşması çok zor. Ayrıca Madrid ile de sözleşmemiz var" diye konuştu.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Gravesen ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu öyle kolay olacak bir iş değil. Ama takipteyiz ve çalışıyoruz."
Gravesen için Real Madrid'in kararını bekleyecek olan sarı - kırmızılılar, öncelikle bu futbolcuyu kiralama yoluna gidecek. Ancak bunu yapabilmek için öncelikle futbolcunun ikna olması gerekiyor.

İngiliz basını yazdı
Can sıkıcı diğer bir haber de İngiltere'den geldi. Ada basını, İskoçya'nın ünlü kulübü Celtic'in Gravesen'e resmi teklifte bulunduğunu yazdı. İskoç yöneticilerin, milli takım kampından sonra bu oyuncuyla masaya oturmaya ve ikna etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Van der Meyde istemiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in sol kanat için düşündüğü Andy Van der Meyde, Everton'da kalmak istiyor. Geçen sezon fazla oynayamadığı için İngiliz kulübüne karşı kendini borçlu hisseden Hollandalı futbolcunun, menajeri aracılığıyla yönetime başvuruda bulunduğu öğrenildi. Sarı - kırmızılıların teklifinin, ünlü oyuncu için cazip olmadığı vurgulandı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER