Spor
  • 29.5.2004 01:35

G.SARAY 34 YAŞINDAKİ DJALMİNHA'YI KURTARICI OLARAK GETİRİYOR

Sarı Kırmızılı takımın peşinde olduğu Deportivo'nun Brezilyalısı, kulübü aleyhine açtığı davayı kazanarak bonservisini kurtardı. Harekete geçen G.Saray yönetimi, gelecek hafta Brezilyalı ile görüşüp imza attırmaya çalışacak. Cim-Bom'un peşinde olduğu Deportivolu Djalminha, bonservisini alabilmek için kulübünü mahkemeye vermişti.

2005'de sona eren sözleşmesinin şartlarının yerine getirilmediği gerekçesiyle mahkemeye başvuran ve dün sonuçlanan davayı kazanan Djalminha, böylece bonservisini almayı başardı.

34 yaşındaki Brezilyalı, kararın ardından "Artık özgürüm. Yeni takımıma imza atıp tatile çıkacağım" dedi. Djalminha, hangi takımla anlaşacağı sorusuna ise, "Gelecek hafta G.Saraylılarla görüşeceğiz. Büyük ihtimalle anlaşır daha sonra da tatile çıkarım" diyerek rotasının Türkiye olduğunu gösterdi.

G.Saray da, Djalminha'yla sözleşme imzalamak için harekete geçti. Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy'un gelecek hafta içinde Djalminha ile biraraya gelerek imza attırması bekleniyor. Brezilyalı yıldız ile iki yıllık sözleşme yapmayı planlayan yönetimi, 500 bin doları garanti 1,5 milyon dolar yıllık ücret önerecek.

Hagi'nin de bu oyuncuyu çok istediği belirtiliyor. Djalminha ile anlaşılması durumunda orta alana yönelik transfer çalışmalarının yeniden şekillendirileceği belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:17

İLGİLİ HABERLER