Spor
  • 29.9.2014 14:00

G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının hakemleri

ARSENAL-GALATASARAY MAÇINI GİANLUCA ROCCHİ YÖNETECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray'ın İngiltere'nin Arsenal takımı ile 1 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
Londra'daki Arsenal Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolatı ve Alessandro Giallatini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Alessandro Costanzo, ilave yardımcı hakemleri ise Antonio Damato ve Paolo Valeri olacak.

TOTTENHAM-BEŞİKTAŞ MAÇINI MANUEL GRAFE YÖNETECEK

Beşiktaş’ın Tottenham ile oynayacağı maçı Manuel Grafe yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi C grubu ikinci maçında 2 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te White Hart Lane Stadı'nda Beşiktaş ile Tottenham'ın oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek.

Grafe'nin yardımcılıklarını Guido Kleve ve Christoph Bornhorst yapacak. Mike Pickel dördüncü hakem olacak.

TRABZONSPOR-LEGİA VARŞOVA MAÇINI VİKTOR KASSAİ YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor'un Polonya'nın Legia Varşova takımı ile 2 Ekim Perşembe günü oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. György Ring ve Vencel Toth'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Robert Kispal, ilave yardımcı hakemleri ise Tamas Bognar ve Mihaly Fabian olacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:27

İLGİLİ HABERLER