Spor
  • 29.8.2011 12:30

G.SARAY BU 4 YILDIZDAN BİRİNE İMZA ATTIRACAK

Transferin en hareketli kulübü olarak dikkat çeken Cim-Bom’un özellikle Diego Forlan, Yossi Benayoun, Albert Riera ve Royston Drenthe isimleri üzerinde çalıştığı ve transferin biteceği cuma gününe kadar bu oyuncular arasında seçim yapacağı bildirildi. Başkan Ünal Aysal’ın ilk günden bu yana en çok almak istediği isim olan Forlan konusunda defterin tamamen kapanmadığı, Uruguaylı golcüyle ilgili Inter ve PSG’nin devreden çıkmasının beklendiği bildirildi.
Galatasaray’ın yıllık ücret olarak Inter ve PSG’den daha yüksek rakamlar teklif ederken, bu nedenle umutların sürdüğü ifade edildi.
Cim-Bom, Chelsea’de şans bulamayan İsrailli Benayoun’u listesinin ikinci sırasına yazdı. 31 yaşındaki futbolcuya hücum hattının her bölgesinde oynama özelliğinin bulunması yüzünden sıcak bakan Teknik Direktör Fatih Terim’in, Benayoun’da ısrarlı olduğu vurgulandı.

Muntari’ye olumsuz yanıt verildi
Benayoun’un bonservisi için 5 milyon euro gözden çıkarılırken, Olympiakos’ta oynayan Riera’nın da alternatifler arasında olduğu bildirildi. Galatasaray’a karşı hazırlık maçında sol kanatta oynadığı futbolla dikkat çeken 29 yaşındaki İspanyol futbolcuyu, Olimpiakos’un bırakmak istememesinin ise sorun yarattığı bildirildi.
Galatasaray sol bölge için Real Madrid’in kadrosunda düşünmediği Royston Drenthe’yi de hazır tutuyor. 24 yaşındaki Hollandalı futbolcunun gelme olasılığının yüksek olduğu öğrenildi. Bu arada Galatasaray’a gelmek için haber gönderen Inter’li Muntari’ye ise olumsuz yanıt verildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER