Spor
  • 12.9.2013 12:36

G.Saray her hocasını bir yerlere kaptıracaksa...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Galatasaray, her başarılı olduğu branştaki hocasını bir yerlere kaptıracaksa bütün federasyonların işlerini biz yapalım, daha ucuza gelir" dedi.
Fox International Channels ile yapılan reklam satışı anlaşması imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in durumuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim'in her zamanki gibi milli takımda da başarılı olduğunu kaydeden Aysal, "Galatasaray Türkiye için büyük bir fedakarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için milli takıma göndermesi, federasyona büyük bir destektir. Federasyon da inşallah, Fatih Terim konusunda bizim yaptığımız fedakarlığa aynı incelikte karşılık verecektir. Galatasaray her başarılı olduğu branştaki hocasını bir yerlere kaptıracaksa bütün federasyıonların işlerini biz yapalım daha ucuza gelir" ifadelerini kullandı.
Galatasaray ve milli takımın alacağı başarılı sonuçların her zaman Türkiye'nin lehine olacağını belirten Aysal, "Hocamız, zamanı geldiğinde kararını açıklayacak. Lütfen hocanın ne Galatasaraylılığını ne de milli sevgisini sınamayın, sorgulamayın. Sözleşme için bir görüşmemiz yok. Israrlı değilim. Zamanı gelince görüşmeyi yaparız. Hiç de aceleci değiliz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:06

İLGİLİ HABERLER