Spor
  • 29.5.2006 00:55

G.SARAY HOLLANDALI YILDIZLA SONA YAKLAŞTI

Everton'da oynayan Hollandalı yıldızla büyük ölçüde anlaşan Sarı-Kırmızılılar, bombayı patlatmak üzere... Arjantin'in Ole Gazetesi de Veron'un Cimbom'a geleceğini iddia etti..



Her iki kanatta da oynuyor
Galatasaray transferde müthiş bir bomba patlatmak üzere... Everton da hocası ile sorun yaşayan Hollandalı yıldız Van der Meyde ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Teknik Direktör Eric Gerets'in alınmasını istediği Van der Meyde ile prensipte anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı oyuncuyu önümüzdeki hafta İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Her iki kanatta da rahatlıkla oynayabilen yıldız oyuncu 27 yaşında.

EVERTON'DA MUTSUZ
GEÇTİĞİMİZ
sezon ortasında Inter'den Everton'a geçen ancak İngiliz ekibinde mutsuz olan Van der Meyde'nin bonservisinin 3 milyon Euro olduğu belirlendi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu rakamı daha aşağı çekmeye çalıştıkları öğrenildi. Ajax futbol fabrikasında yetişen 1997-98 sezonunda ortaya koyduğu futbolla adını duyuran Van der Meyde 2003-2004 sezonunda Inter'e transfer oldu.

VERON, CİMBOM'A GELİYOR
GALATASARAY
ayrıca çok kaliteli bir ön libero arayışını ise sürdürüyor. Arjantin'in Ole Gazetesi, Inter'den ayrılacak olan Jan Sebastian Veron'un Galatasaray'a transfer olacağını iddia etti. 31 yaşındaki Veron'la Galatasaray'ın anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın gelecek hafta hem kanat, hem de ön libero transferlerine son vermesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER