Spor
  • 14.9.2013 20:11

G.Saray için bomba gibi iddia!

RUS İzvestia gazetesi, Galatasaray'ın, Anzhi'nin Fildişili oyuncusu Lacina Traore'yi transfer edeceğini yazdı.

Habere göre; Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi Mahaçkale'nin 23 yaşındaki golcü oyuncusu Lacina Traore, Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'a gidebilir.

Haberde Galatasaray yönetiminin Anzhi yönetimi ile temasa geçtiğini de belirten İzvestia, oyuncunun maliyetinin ise 16 milyon Euro olarak tahmin edildiğini yazdı. Futbolcunun temsilcisi Dmitry Selyuk, futbolcunun Rusya Premier Ligi'nden ayrılabileceğini dışlamazken, ilgilenen kulübün oyuncu için önemli bir rakamı gözden çıkarması gerektiğini belirtti.

Lacina Traore, 2011 yazında Rusya Premier Ligi ekiplerinden Kuban'a 6 milyon euroya gelmiş, aynı sezon takımının en golcü oyuncusu olunca Anzhi tarafından 15 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Didier Drogba ve Emmanuel Eboue'nin milli takımdan da arkadaşı olan Lacina Traore'nin Anzhi ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu arada Anzhi'nin eski teknik direktörü Andrey Gordeev, Lacina Traore'nin Galatasaray'a gideceği söylentileri üzerine yaptığı yorumda, "Traore, kesinlikle Anzhi'ye gerekli. Onun gibi futbolcuların yerini doldurmak çok zor" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:03

İLGİLİ HABERLER