Spor
  • 31.8.2013 15:22

G.Saray iki oyuncumuza talip!..

Sporting Lizbon Kulübü'nden ilginç açıklama: "Galatasaray, Bruma veya Diego Capel'den birini renklerine bağlamak istiyor"

 

Sporting Lizbon kulübü yöneticileri, Galatasaray'ın iki sol kanat oyuncusu için devreye girdiğini belirterek; "Bu futbolculardan biri sarı-kırmızılı takıma satılabiliir" açıklaması yaptı. Bu arada Galatasaraylı yöneticilerinin Pazar günü başkent Lizbon'da Sporting yöneticileri ile bir araya geleceği öğrenildi. İspanyol oyuncu Diego Capel'in menejeri Julio Llorente ise Galatasaray ile Capel transferini konuşacaklarını teyit ederek ancak henüz net bir anlaşmanın olmadığını açıkladı. Llorente, Capelin Galatasaraya gitmeye sıcak baktığını inkar etmedi ancak detay vermekten de kaçındı.

Portekiz basını da 2011 yılında Sevilla 'dan transfer olan sol kanat oyuncusu Capel için Sporting Lizbon'un 7 milyon avroluk bir teklif aldığını yazdı. Capel'in Sporting'den ayrılmaya sıcak baktığını vurgulayan gazeteler İspanyol oyuncunun Galatasaraya evet dediğini savundu. Galatasaray'ın Bruma transferinde bazı zorluklarda yaşadığının altını çizen gazeteler genç oyuncu ile anlaşılmaması halinde "B" planı olarak Capel'in devreye girebileceğini idda etti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER