Spor
  • 8.5.2013 11:31

G.Saray ilk bombayı patlattı!..

Devre arası Florya’nın kapısından dönen Kamerunlu, yeni sezonun ilk bombası oldu. 

Hamit, Burak, Amrabat ve Drogba… Bu dört oyuncu da Galatasaray’ın transfer gündemine çok önce girdiler ve sonunda sarı-kırmızılı formayı giydiler. İşte bu listeye bir isim daha eklenmek üzere: Aurelien Chedjou. Devre arasında Galatasaray’ın kapısından dönen Chedjou, yeni sezonda kesinlikle Florya yolcusu.

6.5 MİLYON EURO BONSERVİS!

Sneijder-Drogba ikilisi ile hücum hattını garantiye alan Galatasaray, bu transfer döneminde savunmaya takviyeye kararlı. Chedjou’nun performansını takip eden teknik heyet, Kamerunlu stoperin kadroya katılması gerektiğini yönetime rapor etti. Harekete geçen yöneticiler, Chedjou’nun kulübü Lille ile masaya oturdu. Taraflar, 6.5 milyon euro bonservis ücretinde anlaşma sağladı. İş artık ıslak imzaya kaldı…

VALENCIA DA İSTİYORDU

Monaco ve Valencia’nın da peşinde olduğu Chedjou, Süper Lig’de mutlu sona ulaşan ve Şampiyonlar Ligi biletini garantiye alan Galatasaray’ın teklifine “Evet” dedi. Fransa Ligue 1’in en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen 28 yaşındaki Chedjou, Ujfalusi’yi mumla arayan sarı-kırmızılı savunmanın yeni lideri olacak.

BÖYLE STOPERE CAN KURBAN

1.84 boyuyla hava toplarında geçit vermeyen Chedjou, Lille formasıyla bu sezon üç kulvarda 43 resmi maça çıktı. 4 gol attı, 1 asist yaptı. Semih-Dany-Gökhan Zan üçlüsünün bu sezon golü yok. 2016’ya kadar Fransız kulübü ile sözleşmesi bulunan Kamerunlu Chedjou, lig biter bitmez soluğu Türkiye’de alacak ve sarı-kırmızılılara imzaya atacak.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER