Spor
  • 5.9.2013 12:51

G.Saray nikah tazeledi

Galatasaray Spor Kulübü ile Hedef Filo iki sezondur devam eden sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da imzalanan anlaşma kapsamında Hedef Filo, önümüzdeki iki sezon için Galatasaray’a 87 adet aracın teslimini gerçekleştirdi.
 Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Hedef Filo Yönetici Direktörü Ersan Öztürk ve Hedef Filo Yönetici Direktörü Önder Erdem’in katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza töreninde, Galatasaray Spor Kulübü’ne 87 adet araç teslim edildi.
Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan sponsorluk yenileme duyurusunun yapıldığı törende, “Bugün, Galatasaray Spor Kulübü ile ülkemizin önde gelen filo kiralama kuruluşlarından Hedef Filo Hizmetleri arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi kapsamında sizlerle beraberiz. Değerli resmi sponsorumuz ile işbirliğimizi 2 sezon boyunca devam ettirecek anlaşma çerçevesinde Hedef Filo; basketbol, voleybol ve futbol branşlarındaki sporcularımız, idari ve teknik kadro üyeleri ile tüm kulüp profesyonellerine 87 adet araç teslim etti. Dostlarımızı yeniden aramızda görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyor ve birlikteliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini umuyorum” dedi.
Törende, spora verdikleri desteği, Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirdikleri anlaşmayla pekiştirdiklerini vurgulayan Hedef Filo Yönetici Direktörü Ersan Öztürk, “Hedef Filo olarak Galatasaray ile yaptığımız yeni anlaşmayla birlikte toplam 4 sezon boyunca kulübün resmi sponsorluğunu gerçekleştirmiş olacağız. Türk spor camiasının lider kulübü Galatasaray ile 2013-2014 ve 2014-2015 sezonları için gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hedef Filo olarak; bireysel ve kurumsal ilişkilerin sadece iş yapmaktan ibaret olmadığını düşünüyor; Türk futbolunu, sporu desteklemek ve sektöre örnek teşkil etmek adına Galatasaray ile iş birliğimizi sürdürüyoruz. Galatasaray Spor Kulübü çatısı altındaki bütün takımlara yeni sezonda başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Başarı ile özdeşleşen kurumlarla uzun yıllar sürecek iş birlikleri gerçekleştirmeye özen gösterdiklerine dikkat çeken Hedef Filo Yönetici Direktörü Önder Erdem, “Galatasaray ile olan sözleşmemizi önümüzdeki iki sezon için uzattık. 2011 yılından bu yana Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle; operasyonel filo kiralama sektöründe Hedef Filo olarak müşteri memnuniyeti ve kusursuz hizmet anlayışımız dışında spora verdiğimiz destek ile de fark yaratıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER