Spor
  • 13.10.2008 01:27

G.SARAY YİNE BİLDİK BİR İSME TESLİM EDİLECEK!..

Galatasaray ’da son günlerde teknik yönetim konusunda yapılan spekülasyonlara bir yenisi daha eklendi.
Skibbe’nin yardımcıları Ümit Davala ve Boekamp’ın yönetim tarafından görevinden uzaklaştırılmasından sonra sıranın Alman teknik adama geldiği belirtiliyor. Skibbe ile takımın ortaya koyduğu performanstan memnun kalmayan ve artık puan kaybı istemeyen yönetimin testi kırılmadan önlem almayı tartıştığı biliniyor. Bu yüzden de Skibbe’nin gönderilip Cevat Güler’in derbiye çıkması konuşuluyor.
TRABZON MAÇINDAN ÖNCE
Geçen sezonun son 6 haftasında Feldkamp’la yollarını ayıran ve hocasız yoluna devam eden Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarmıştı. Cevat Güler’in, Trabzonspor karşısında da G.Saray’ın başında olmasının başarıya olan inancı pekiştireceği öne sürülüyor. Bu yüzden de yönetimin, Cevat Güler-Adnan Sezgin ikilisiyle konuyu görüştüğü belirtiliyor. Skibbe’ye kesin kararın Trabzonspor maçından önce bildirilmesi de bekleniyor.
BAŞKAN DA MEMNUN DEĞİL
Davala ve Boekamp’ın kovulmasından sonra Başkan Adnan Polat’ın, “Skibbe ile şimdilik bir sorunumuz yok” demesi de yoruma açık bir cümle olarak değerlendiriliyor. Polat’ın “Şimdilik” sözünü vurgulaması da anlamlı bulunuyor. Başkan Polat, daha önce kazanmalarına rağmen Bellinzona maçı sonrasında takımın futbolunu beğenmediğini vurgulamış, kaybedilen Bursaspor maçı sonrasında da, “Kötü oynadık kaybettik. G.Saray’ın oyunundan memnun değilim” açıklamasını yapmıştı.
BÜYÜK PATRON YOLDA
Hem Süper Lig’de hem de UEFA’da şampiyonluğu hedefleyen G.Saray ’da oynanan futbolu beğenmeyen yönetimin hoca konusundaki girişimleri de sürüyor. Sezon başında göreve getirilen Skibbe ile bu işin yürümeyeceğini düşünen yönetimin gönlünde yatan aslan ise Fatih Terim. Milli Takım’ın patronu Terim’i sportif direktör olarak işin en başına koymayı planlayan G.Saray ’da çok önemli marka isimlerin de gündemde olduğu biliniyor.
YABANCILAR DA VAR
Camiaya yakın güçlü isimler, Fatih Terim konusunda ısrar ederken yönetimin de büyük çoğunluğu böyle bir görev değişikliğinin en isabetli karar olacağını düşünüyor. Ancak Fatih Terim’in gelmesine karşı olanlar da marka bir yabancı hocaya takımın teslim edilmesinden yana. Yönetici Haldun Üstünel’in bu konuda Terim’den yana olduğu, Adnan Sezgin’in de görev değişikliğini benimsediği öne sürülüyor. Yabancı hocalar içinde ise Rijkaard ve İtalyan Mancini’nin adı ön plana çıkıyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:27

İLGİLİ HABERLER