Spor
  • 10.7.2009 11:22

G.SARAY'A SİHİRBAZ GELİYOR

Transferde son bir bomba daha patlatmaya hazırlanan Galatasaray, Monaco'nun El Mago (sihirbaz) lakaplı Kolombiyalı yıldızı Juan Pablo Pino'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezon öncesi Frank Rijkaard'ı takımın başına getirerek büyük ses getiren, ardından Gökhan Zan ve kimseye duyurmadan Keita'yı transfer eden Galatasaray, kancayı şimdi de Monaco'nun Kolombiyalı forveti Juan Pablo Pino'ya taktı.

Sarı-kırmızılı takımda transferin gizli kahramanlarından yönetci Haldun Üstünel'in 3 gün önce Almanya'da, başkan Adnan Polat'ın da iki gün önceki Divan Kurulu'nda yaptıkları, "Genç bir ismin peşindeyiz" açıklamasının altında yatan futbolcunun Pino olduğu öğrenildi. Bu transfer için Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard'dan da onay alan Galatasaraylı kurmayların harekete geçtiği bildirildi.

DEVLERİN TAKİBİNDE Paraguay'da düzenlenen Güney Amerika 20 Yaş Altı Şampiyonası'nda Kolombiya'nın Arjantin'i 2-1 yendiği maçta yedi oyuncunun arasından yaptığı asistle dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu, bu performansıyla Boca Juniors, Sao Paulo ve Chelsea gibi takımların transfer listesine girdi. Ancak Udinese ile anlaşması sonrası bu transfer gerçekleşmeyince Fransa'nın Monaco takımına gitti. 2007-08 sezonunda Charleroi'ye kiralık giden oyuncu, geçirdiği sakatlıktan güçlenerek çıktı ve geçen sezon Monaco'da 6 gol attı. Genç futbolcu özellikle sürati, ayak bileğine hakimiyeti ve frikik golleriyle tanınıyor. Fransa ve İngiltere'deki gazeteler, ülkesinde sihirbaz (El Mago) lakabı takılan Pino'nun Liverpool ve Arsenal tarafından takip edildiğini sık sık yazıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER