Spor
  • 30.9.2011 13:43

G.SARAY'A ŞOK: 'İNAN KIRAÇ’I ATIN YOLLAR AÇILSIN'

Başbakan’dan ve Spor Bakanı’ndan randevu alamayan sarı-kırmızılılar son çare olarak eski 2. başkana gitti. Çelebi’nin “Yardımcı olurum ama İnan Kıraç’ı atmazsanız birşey yapamam” yanıtı yönetimin elini kolunu bağladı

G.SARAY, Türk Telekom Arena ile dünya standartlarında hatta üstünde bir stada sahip oldu. Ancak toplam maliyeti 600 milyon TL olan ve 15 Ocak’ta açılışı yapılan Arena’da halen büyük sıkıntılar bulunuyor. En büyük problem ise yolların yapılmaması. 14 Mayıs’ta yapılan olağanüstü seçimli kongrede göreve gelen Ünal Aysal yönetimi de geride kalan 4.5 ayda bu konuda henüz bir adım atamadı. Şu ana kadar yapılan girişimler ise sonuçsuz kaldı.

SARI-kırmızılılar stadın tamamlanması için devletin bütün imkanlarının seferber edilmesini sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan randevu alamadı. Yoğun çabalar sonrasında Spor İl Müdürlüğü’nden ise ancak randevu alınabildi. Ancak yolların tamamlanması için yine de somut bir adım atılamadı.

AYSAL yönetimi son çare olarak Adnan Polat yönetiminden yardım istedi. Kapısını çaldıkları isim ise stadın tamamlanması için gecesini gündüzüne katan Polat yönetiminin ikinci başkanı, eski bakan Işın Çelebi’ydi. G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst selefi Çelebi’yi yaklaşık 1 ay önce telefonla arayarak Türk Telekom Arena’nın yollarının tamamlanması için yardımcı olmasını istedi. Ancak Çelebi’nin “Size seve seve yardımcı olurum. Ancak sadece benim yardımcı olmamla bitmez. İnan Kıraç’ı üyelikten çıkarırsanız G.Saray’a bütün yollar açılır. Atmazsanız ben de bir şey yapamam” cevabı sarı-kırmızılıları şoke etti.

MUHALEFETİN LİDERİYDİ

ÇELEBİ’NİN bu yanıtının altında ise Adnan Polat’ın seçim kararı aldığı süreçte Kıraç’ın muhalefete önderlik etmesi ve başkan adayı olarak belirlediği Ünal Aysal’ın seçilmesi için ortaya koyduğu performans yatıyor. Bu gelişmelerin ardından eli kolu bağlanan yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

(Vatan)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER