Spor
  • 1.9.2013 23:56

G.Saray'a yeni sol bek

Galatasaray'ın arayışlıların sürdüğü sol bek için bir iddia da İtalya'dan geldi.İngiliz medyasında yer alan habere göre Tottenham Hotspur hocası Andre Villas-Boas sol bek mevkisinde İnter'in oyuncusu Alvaro Pereira için Galatasaray ile bir savaş içerisine girdi.

Yaz transfer sezonunda kadrosuna sekizinci oyuncuyu katmaya çalışan Villas-Boas, Porto'da birlikte çalıştıkları Alvaro Pereira ile ilgleniyor. Ancak bu transfer için Galatasaray seçeneğini egale etmesi gerekecek.

Alvaro Pereira takıma geçen sene katıldı ancak İtalya'nın yüksek trajlı gazetesi TuttoSport'a göre İnter oyuncuyu iyi bir teklif gelmesi durumunda satabilir.

Tottenham en son Erik Lamela, Christain Eriksen ve Vlad Chiriches kadrosuna katmıştı. Bunların yanı sıra Londra temsilcisi Gareth Bale'nin satışından gelecek transfer ücretine güvenerek bir çok ismi de kadrosuna dahil etti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde direkt mücadele edecek olması ve geniş transfer bütçesiyle bu transferde ön plana çıkan ekip olarak gözüküyor.

Alvaro Pereira, Kasım 1985 Montevideo, Uruguay doğumlu. 52 kez giydiği milli formayla 5 gol kaydetti. 2003 yılında Miramar Misiones ile başlayan kariyerinde Quilmes, Argentinos Juniors, CFR Cluj ve Porto geçmişleri de var.

Pereira, İnter Milan'a 2012 yılında Porto'dan geldi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER